C2-00
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Nokia C2-00
В арената е дадено, че поддържа 32G. Не , че ми е важно това и телефона определено ми харесва, когато се появи на пазара със сигурност ще го взема , но забелязах сега нещо което супер ме издразни. На фона на основното приложение на този тип телефони - [B]ГОВОРЕНЕ[/B] , от нокиа пак се пробват да правят манджа с грозде ?! За чий у... ми е тази смотана 0.3 камера. Изобщо за какво се слага камера на такъв телефон ? Освен разбира се за да товари и без това слабата батерия. За чий ми е и тази памет ? Поне аз доколкото знам голямата памет изисква по-големи възможности за подържането и четенето й а това натоварва пак батерията.
Все компромиси които ще трябва да направя с личните си изисквания за да си го купя. :(
Все компромиси които ще трябва да направя с личните си изисквания за да си го купя. :(
Чети между редовете де, това са аксесоарите които се предлагат в комплекта [Quote]Nokia оригинални аксесоари
16G Micro SD карта MU-44
Nokia Mini Speaker MD-9
Nokia Data Cable CA-101D
Nokia Bicycle Charger Kit
[/Quote]
иначе не пречи тя да поддържа и 32G че дори и по голяма карта;)
16G Micro SD карта MU-44
Nokia Mini Speaker MD-9
Nokia Data Cable CA-101D
Nokia Bicycle Charger Kit
[/Quote]
иначе не пречи тя да поддържа и 32G че дори и по голяма карта;)
това не са аксесоарите от комплекта, а част от тези с които е съвместим телефона
-
Добре де, но това няма значение. Факта , че са й сложили капацитет да чете 32G означава , че точи батерията. Аз на 6300 като сложа 4 G и почва да забива. Тази ако чете 32G си представям с колко това й свойство дърпа от тока. (whistle)
-
- Регистриран: 13 мар 2010, 23:41
телефона е идеален,прятно съм изненадан,много добре,наи-после нещо различно от китаиски ментета с две сим карти.Сранното е,кои ще се сети пръв да пусне смарт фон с вде сим карти:|
(coffee) на форума
(coffee) на форума
[Quote]Сранното е,кои ще се сети пръв да пусне смарт фон с вде сим карти[/Quote]
китайците,порови се малко в нета и ще вигиш,че от година имат смарт с уиндос 6.0 с две симки нооо струва пари:D
китайците,порови се малко в нета и ще вигиш,че от година имат смарт с уиндос 6.0 с две симки нооо струва пари:D
Всичко хубаво е произведено в Китай :D Ано не са Китайците да намалят производствените цени, и досега компютрите сигурно щяхме да ги гледаме само по телевизията. За първия си компютър един познат брои 5 000 лева:S
-
Принципно до 1970 та Китайските стоки са се славели с качество равно на това на Немското. До сега обаче обема на производство се увеличава милионократно, заплатите им си стоятсъщите, безработицата и качеството на персонала се разделят в ножица в ощърб на потребителя. Сега Китай е символ на некачествени ментета, опасни за здравето. Произвежда се без контрол и без стандарти. Просто се бълват запълнени опаковки с ...... с квото и да е стига да се продаде за стотинки.
Не само ми са смешни техните телефони, но и ме е страх от тях. Да нося в себе си потенциална бомба или запалителка която ще ми отнесе главата или ще ме подпали ...... :| няма как!
Ще чакам проверена марка да пусне дуал симка и тогава ще си опразня джобовете. В момента съм със 6 телефона, но понеже от известно време работя само от вкъщи си стоят на масата. Като тръгна обаче на някъде и става майтап :D
Не само ми са смешни техните телефони, но и ме е страх от тях. Да нося в себе си потенциална бомба или запалителка която ще ми отнесе главата или ще ме подпали ...... :| няма как!
Ще чакам проверена марка да пусне дуал симка и тогава ще си опразня джобовете. В момента съм със 6 телефона, но понеже от известно време работя само от вкъщи си стоят на масата. Като тръгна обаче на някъде и става майтап :D
Ако не ти се чака погледни Samsung B5722. Аз си го взех преди няколко месеца. Преди това и аз ходех с 3 телефона. Фен съм на Нокия, но ще изчакам да излезе този и да го пипна. И ако си заслужава и не отстъпва по функционалност на Самсунга ще го грабна.
Тук става въпрос за телефон Нокия, а не за китайски или корейски пръчки. Разликата между Нокия и дву SIM-ките от далечния изток е огромна.;)