Nokia благодари на Apple и Google

apolon_25
Регистриран: 14 апр 2009, 09:51

Re: Nokia благодари на Apple и Google

Мнение от apolon_25 » 03 юли 2010, 15:27

Абсолютно си прав,
Муртазин написа най-критичната статия писана досега за която и да е компания, която гласи, [B]"Накъде върви Nokia"[/B], там дори той си позволява да заподозре в неспособността да отговорят на конкуренцията подобаващо в умишленото унищожаване на марката . Нещо нечувано от него досега.

Едит:
Всички сме бивши фенове на Nokia, то преди 2007г нямаше друга марка при умните телефони :|

N8 бих си го взел само заради ксенона и добрата камера, но ако не оправят Symbian ^3 както ми се иска минавам на iPhone 4, колкото и рисковано да е за мен, защото е нещо ново и незнам дали ще мога да свикна на него.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 03 юли 2010, 15:29

кое е било завършеното на ios? или пък на android? всеки един ъпдейт добавя към тях липсващи неща, които присъстват в другите ос - нещо, което е напълно нормално.

apolon_25

Мнение от apolon_25 » 03 юли 2010, 15:32

Говоря за елементарни неща, като плавност на работа на интерфейса, лагвания,
бъгове. А не основни функции който не притежава.
Погледни работата на N8 и iPhone 4 и ще разбереш какво е завършена плавна и съвършена система на работа за телефон :D;)

Boixos Nois
Регистриран: 30 яну 2006, 21:00

Мнение от Boixos Nois » 03 юли 2010, 15:35

[Quote]N8 бих си го взел само заради ксенона и добрата камера, но ако не оправят Symbian ^3 както ми се иска минавам на iPhone 4, колкото и рисковано да е за мен, защото е нещо ново и незнам дали ще мога да свикна на него.[/Quote]
Еееееееееееееееее стига бе човек.... как така ще изневериш на Нокия-та:D Това все едно аз да си сменя отбора..... хаххахаххаах:D;)
Той така и SX_1000 казваше.... как ще изневеря на Нокия и Симбиян.....и сега не се удържа с Андроид-а. Имам чувството, че ще литне с тоя телефон някой път.:D:D Хаххаха малко шегички...

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 03 юли 2010, 15:53

[Quote]@chilko:
"кое е било завършеното на ios? или пък на android? всеки един ъпдейт добавя към тях липсващи неща, които присъстват в другите ос - нещо, което е напълно нормално."[/Quote]
Аполон говори наизуст колкото да спори с Nokia феновете, а забрави как го хвалеше този N8 :D
[Quote]@apolon_25:
"...минавам на iPhone 4, колкото и рисковано да е за мен, защото е нещо ново..."[/Quote]
Давам ти точно месец с него и си го "заебал" на половин цена :D
С този телефон (дали така да го нарека) не се работи (no)
[Quote]"Погледни работата на N8 и iPhone 4 и ще разбереш какво е завършена плавна и съвършена система на работа за телефон"[/Quote]
Ти къде ги видя тези неща (woo) Да не би да те "лъжат" очите ти :D
Гледал бил нашия (no) от компа си който като гледа някое ревю му насича клипа (woo):X

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 03 юли 2010, 15:55

[Quote]Давам ти точно месец с него и си го "заебал" на половин цена
С този телефон (дали така да го нарека) не се работи[/Quote]

Казва човек, който ползва Н95. Хайде бе, сигурно е по-зле и от твоя телефон, нали?

Boixos Nois
Регистриран: 30 яну 2006, 21:00

Мнение от Boixos Nois » 03 юли 2010, 15:57

Не ме нервирай те.... да не изневеря на Н900 и да мина на Айфончето.. или Дизайър-а:D:D:D

888888
Регистриран: 02 фев 2009, 15:18

Мнение от 888888 » 03 юли 2010, 16:05

(woo) В тази тема има култови изказвания...(woo):D !! Няма ли вече да се заключи....:D:P !?

apolon_25

Мнение от apolon_25 » 03 юли 2010, 16:08

Кое изказване е култово?
Говорим си за проблемите на Nokia и за празните обещания от тях.
Защо пък трябва да се заключва?
Нали затова е форума за да разпускаме пред компа и да се намираме на приказка.
Никой никого не обижда няма и спам, така че всичко си е ОК.(yes)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 03 юли 2010, 16:08

Да :D Аз купих един иФон 8GB и го дадох на един полицай :D
Той го изтрая месеци нещо и го размени за Е71 с доплащане 100лв.
Новия собственик го ползва 4-5 часа (woo) и го даде за продаване.
След ден два телефона отиде в човек от Търново и след това не зная.
През цялото това време никой от познатите и обкръжението ми (ни) не можа да го залюби това устройство :D:D:D
ТОВА ЛИ Е иФона (no)
Човече ...., този "боклук" за нищо не става освен ученик, студент, безработен или фен да го ровичка и да го възхвалява (whistle)
НЕ, мерси ! Туи не ми е нужно (no) Дори за разговори не става, да не може човек "спокойно" да си намери телефоните в SIM картата (no)

Отговори