О да дисплея на Е71 е страхотен можеш спокойно да се ровиш в нета с него и скороста на работа на браузъра е колкото охлюв.
Браво, ти ме разби на пух и прах :X
въпреки това си ми симпатичен и ще ти кажа че ако смениш N95 с iPhone 4 ще се родиш.
Ще те светна че няма да искаш да помислиш за N95 :)(woo)
Nokia благодари на Apple и Google
Re: Nokia благодари на Apple и Google
Мерси ;) понеже няма с кого друг да се "ЯДА" и без тебе "не мога" ще ти отговоря съвсем дружелюбно :D
Ръцете ми са хващали далеч по стойностни неща, за които ти не може и да предполагаш ;):D
Не си мисли, че освен N95-2 друго не съм видял или пипал :D
Това устройство е най-подходящо за моите нужди и не ме открехвай кое "ще" е по-добро ;)
А за нет ...., телефон (можеби) никога няма да ползвам. Минимум 10 инча трябва да е, но това за телефон не става ;)
И мисля, че само за [Quote]"О да дисплея на Е71 е страхотен можеш спокойно да се ровиш в нета с него и скороста на работа на браузъра е колкото охлюв."[/Quote]
това ще ползваш телефона.
Еиииии..... Аполоне (angry) Да те вразумя малко. Тук се говори за [u]ТЕЛЕФОНИ[/u] а не за други неща.
Ръцете ми са хващали далеч по стойностни неща, за които ти не може и да предполагаш ;):D
Не си мисли, че освен N95-2 друго не съм видял или пипал :D
Това устройство е най-подходящо за моите нужди и не ме открехвай кое "ще" е по-добро ;)
А за нет ...., телефон (можеби) никога няма да ползвам. Минимум 10 инча трябва да е, но това за телефон не става ;)
И мисля, че само за [Quote]"О да дисплея на Е71 е страхотен можеш спокойно да се ровиш в нета с него и скороста на работа на браузъра е колкото охлюв."[/Quote]
това ще ползваш телефона.
Еиииии..... Аполоне (angry) Да те вразумя малко. Тук се говори за [u]ТЕЛЕФОНИ[/u] а не за други неща.
[Quote]Еиииии..... Аполоне Да те вразумя малко. Тук се говори за ТЕЛЕФОНИ а не за други неща.[/Quote]
Еми че аз за какво говоря за коли ли?8)
Ти си ми много смешен, защото разсъждаваш като човек от старата генерация, който не харесва нищо ново и не иска да се запознае с него.:X
Еми че аз за какво говоря за коли ли?8)
Ти си ми много смешен, защото разсъждаваш като човек от старата генерация, който не харесва нищо ново и не иска да се запознае с него.:X
Capo_69 не се притеснявай аз ще те науча на по-сложните неща, като как да си ползваш контактите от СИМ картата :D
Поздрав за всички (flower)
Matt Redman - Blessed Be Your Name
http://www.youtube.com/watch?v=PnWKehsOXu8&feature=related
Matt Redman - Blessed Be Your Name
http://www.youtube.com/watch?v=PnWKehsOXu8&feature=related
Стига бе тои е издържал цял месец(yes),поне можеше ли да говори с него,защото с новия модел неможе даже да се говори,много е иноватовен:D:D;)(beer)
Новината може да е стара,но е актуална и днес.Незнам апъл направи много голяма услуга на нокия и на всички останали производители с новия им иновативен продукт-аифон с жълти пари,телефон от които няма как да говориш,а само да го гледаш,стъкленото чудо за 2000 лева:D:D;)(yes)
Новината може да е стара,но е актуална и днес.Незнам апъл направи много голяма услуга на нокия и на всички останали производители с новия им иновативен продукт-аифон с жълти пари,телефон от които няма как да говориш,а само да го гледаш,стъкленото чудо за 2000 лева:D:D;)(yes)