N900
Re: Nokia N900
(yes)
Нормално, още доста тестове ще има и съм сигурен, че на повечето меего ще се представи много добре.
Все пак Нокиа и другите фирми от фондацията няма да заложат на "куц" кон.
(beer)
Нормално, още доста тестове ще има и съм сигурен, че на повечето меего ще се представи много добре.
Все пак Нокиа и другите фирми от фондацията няма да заложат на "куц" кон.
(beer)
Ето го и теста за производителност - на прототип avаmobile:
http://www.youtube.com/watch?v=VqpVP414WJo&feature=player_embedded#!(beer)a
Теста, за java производителност, който се споменава накрая - меего 1.1 го извършва за 4,3 сек., а експерията ( с андроид 1.6) - за 29 сек.
http://www.youtube.com/watch?v=VqpVP414WJo&feature=player_embedded#!(beer)a
Теста, за java производителност, който се споменава накрая - меего 1.1 го извършва за 4,3 сек., а експерията ( с андроид 1.6) - за 29 сек.
Добро решение е да се ползва стар андроид и най - новия MeeGo, така теста е станал още по - добър.
Прав си, но все пак 2.2 не е изляала официално, а с 1.6 има доста телефони в момента.
Ще ми е интересно на Н900 каква производителност ще покаже, защото се каза че меего е по-лека ОС от сегашните фаворити.
Ще ми е интересно на Н900 каква производителност ще покаже, защото се каза че меего е по-лека ОС от сегашните фаворити.
Купих си телефончето:)много ми харесва.Трябва ли да се качва някоя определена програмка?:)
и освен това надали експерията е най-добрия вариант за такъв тест
[Quote]Купих си телефончето:)много ми харесва.Трябва ли да се качва някоя определена програмка?:) [/Quote]
Не ти разбирам въпроса. Моля те поясни какво искаш да кажеш.
Поздрави.
Не ти разбирам въпроса. Моля те поясни какво искаш да кажеш.
Поздрави.
zdravei jorjino,imash li predstava kak se zanulqvat bruqchite za internet trafika?
;)(beer)
;)(beer)
Току що сложих Black Plastic Theme , доста ми допадна :)
Някой сеща ли се как беше програмата за скрийн шотс :) ,че да направя един на логовете след рестарта и да пусна една тема в маемо форума да видим ко ще съдействат , че ме изнервя това бавене при рестарт
Protector : settings , phone , home network data counter
От там можеш да си нагласиш нещата , всъщност пробвах една програма която следи ГПРС трафика и незнам тези опции дали не са от нея ..огледай ... можеш да и зададеш на колко МБ да те известява ...да не направиш яка сметка :)
Някой сеща ли се как беше програмата за скрийн шотс :) ,че да направя един на логовете след рестарта и да пусна една тема в маемо форума да видим ко ще съдействат , че ме изнервя това бавене при рестарт
Protector : settings , phone , home network data counter
От там можеш да си нагласиш нещата , всъщност пробвах една програма която следи ГПРС трафика и незнам тези опции дали не са от нея ..огледай ... можеш да и зададеш на колко МБ да те известява ...да не направиш яка сметка :)
zdravei jorjino,imash li predstava kak se zanulqvat bruqchite za internet trafika?
;)(beer)
Здравей !
отиди в настройки-телефон и оттам дръпни надолу по менютата, ще намериш брояч на данни към оператора.
Поздрави.
;)(beer)
Здравей !
отиди в настройки-телефон и оттам дръпни надолу по менютата, ще намериш брояч на данни към оператора.
Поздрави.