N900

Boixos Nois
Регистриран: 30 яну 2006, 21:00

Re: Nokia N900

Мнение от Boixos Nois » 16 юли 2010, 18:30

Курчо,какво пише тука...
[Quote]Само преди броени дни Nokia N9 беше демонстрирана във видео, където показа какво може да очакваме от финландската компания, а сега този QWERTY слайдер се среща с някои от своите високо ценени конкуренти. При последната ни среща с телефона стана ясно, че той ще работи с платформата MeeGo, вместо със Symbian^3. Сега прототипът е поставен до iPhone 4 и до HTC EVO 4G (който се предлага само в Щатите) за общо сравнение на размера – който е почти идентичен с размера на iPhone 4, но е видно че N9 има по-голям дисплей. При страничното сравнение се вижда че N9 е малко по-дебел, но тъй като той има QWERTY клавиатура, това е оправдано и не го прави по-малко привлекателно предложение. Точно както и Motorola MILESTONE, прототипът на Nokia N9 се стреми да запази сравнително компактни размери въпреки наличието на физическа QWERTY клавиатура. Въпреки че в момента телефона изглежда доста добре, от Nokia може и да направят промени по него, затова не се изненадвайте ако финалната версия на смартфона се различава много от прототипа.[/Quote]

STARS
Регистриран: 08 ное 2006, 23:48

Мнение от STARS » 16 юли 2010, 18:45

Хаха, ами няма да споря повече. Като го обявят официално ще видим ... а ако съм сгрешил аз, лично ще ти се извиня. Но дотогава, тихо :D

Boianeca
Регистриран: 02 сеп 2009, 22:49

Мнение от Boianeca » 16 юли 2010, 19:39

Здрасти,

Аз Ако бях намерил нещо което да ми допада нямаше да питам.. Днес бях до 1 офис на Глобул и там ми казах, че НЕ ПРЕДЛАГАТ Nokia N900... -.- доста се очудих.. За тва питам, някакви други идеи? Мислех за iPhone 3G S, вие какво мислите, аз още си падам по игриците но и те бързо омръзват.. Абе питам тук защото предполага, че има хора който знаят дооста повече от мен. Да кажем, аз съм до някъде нов в тази сфера. Имам още около месец и половина за "размисъл" и найстина очаквам предложения защото не искам и този път да згреша и да си хвърля парите на вятъра.. Та, наистина, какво мислите за iPhone 3GS или пък Black Berry :D

jorjino
Регистриран: 27 фев 2008, 15:47

Мнение от jorjino » 16 юли 2010, 19:47

[Quote]Здрасти,

Аз Ако бях намерил нещо което да ми допада нямаше да питам.. Днес бях до 1 офис на Глобул и там ми казах, че НЕ ПРЕДЛАГАТ Nokia N900... -.- доста се очудих.. За тва питам, някакви други идеи? Мислех за iPhone 3G S, вие какво мислите, аз още си падам по игриците но и те бързо омръзват.. Абе питам тук защото предполага, че има хора който знаят дооста повече от мен. Да кажем, аз съм до някъде нов в тази сфера. Имам още около месец и половина за "размисъл" и найстина очаквам предложения защото не искам и този път да згреша и да си хвърля парите на вятъра.. Та, наистина, какво мислите за iPhone 3GS или пък Black Berry :D [/Quote]

Не съм сигурен, но мисля, че Глобул не са предлагали въобще Н900...
Аз моя го взех от Вивател....
В края на 2010 трябва да излезе наследник на Н900, така че ако не си на зор и искаш твърдо телегон с МееГо - може би по-добре е да изчакаш.
Освен изброените два телефона, които са много добри, можеш да разгледаш и телефони с Андроид ОС - например Desire.
Мисля, че все пак БлекБъри са предимно бизнес насочени и ако ти се играят игри - не знам какви предлагат. Иначе съм "разцъквал" Блекбъри на мои приятел - бърза ОС е, малко с по-различна логика все пак от другите ОС.

Поздрави.:)

Boixos Nois

Мнение от Boixos Nois » 16 юли 2010, 19:51

Само Vivacom и Jeff предлагат телефона.

Boianeca
Регистриран: 02 сеп 2009, 22:49

Мнение от Boianeca » 16 юли 2010, 19:52

Значи предлагаш да се ориентирам към HTC или iPhone а?

Boixos Nois

Мнение от Boixos Nois » 16 юли 2010, 19:57

Да, + Моторола Майлстоун, Н900 и Самсунг Галакси.

SMARTFON
Регистриран: 29 дек 2006, 12:02

Мнение от SMARTFON » 16 юли 2010, 20:12

Има една грешка в описанието: написали са че не подържа MMS , качва се една програмка "fMMS" и си има сичките функций на стандарта ММS изпращане приемане..

jorjino
Регистриран: 27 фев 2008, 15:47

Мнение от jorjino » 16 юли 2010, 20:17

[Quote]Има една грешка в описанието: написали са че не подържа MMS , качва се една програмка "fMMS" и си има сичките функций на стандарта ММS изпращане приемане.. [/Quote]
(yes)
Ако четеш спецификацията на телефона - да, оригинално няма възможност за ММS, но чрез външна програма (от друг източник, не Нокиа) може да се ползва.

Точно това му е хобавото на отворения код - ако ти липсва някаква функционалност - винаги може да се напише програма, която ще работи отлично, защото няма да има никакви проблеми със съвместимостта към ОС на телефона.
(beer)

Boixos Nois

Мнение от Boixos Nois » 16 юли 2010, 23:01

[Quote]Хаха, ами няма да споря повече. Като го обявят официално ще видим ... а ако съм сгрешил аз, лично ще ти се извиня. Но дотогава, тихо [/Quote]
Аз това чакам... лично! 8)

Отговори