E72
Re: о
Пратих email до Nokia за кирилицата за Е72 и ето какво ми отговориха днес :
"Благодарим Ви, че се свързахте с нас.
Бихме желали да Ви уведомим, че за момента не се предвижда мобилният телефон Е72 да разполага с български език (кирилица) за писане. При нововъведения, те ше бъдат обявени на страницата ни.
Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате и други въпроси свързани с мобилния Ви телефон.
С уважение,
Nokia Care"
Това май ще ме накара да си продам телефона, а много си свикнах с него.
"Благодарим Ви, че се свързахте с нас.
Бихме желали да Ви уведомим, че за момента не се предвижда мобилният телефон Е72 да разполага с български език (кирилица) за писане. При нововъведения, те ше бъдат обявени на страницата ни.
Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате и други въпроси свързани с мобилния Ви телефон.
С уважение,
Nokia Care"
Това май ще ме накара да си продам телефона, а много си свикнах с него.
Re: Fix за Garmin
Няма решение. Аз имам същия проблем. Качих си много подробна карта на БГ за гармин но уви за да въведеш адрес ти трябва кирилизация. Като няма не мога да си използвам картата
-
- Регистриран: 25 ное 2007, 15:58
Нокиа пропускат клиенти, заради някаква елементарна работа от тяхна страна.
може да използваш картата с имена на латиница
Хм как? Картата е "написана" на кирилица. Как да въведа желания адрес като пиша само на латиница. Когато задам адреса и дам да търси нищо не намира. Малко неприятно е защото картата на БГ която имам е 100 Мб а старата ми беше "едва" - 30.
картата се предлага в два варианта - на кирилица или на латиница
http://ofrm1.karta.bg
http://ofrm1.karta.bg
Re: Nokia E72
хиляди благодарности / cometes / благодаря ти от все сърце
И аз се сдобих с това телефонче. Единствената ми забележка е че малко слабо звъни. Някакви съвети?
не е вярно че генерира трафик при пусканетото на gps при мене се връзва точно за 1-2 мин. при положение че съм изтъркал всякакви операторски настройки и няма как да се върже в нета и ми определя точно позицията без да генерира трафик.Поне при мене е така.Влиза се в настройки на телефона и се избира само интегриратн GPSслед това като се влезне в Nokia Maps от се дава ofline и готово роботи без да генерира трафик до ри ме вразва понякога хваща по-пет шест сателита.
здравейте имам си и аз това невероятно бижу всичко е гот върви си никакви забележки само ме тормози това че не мога да си намеря скайп който да има видео повикване ще съм ви много благодарен ако ми кажете от къде да си намеря такъв скайп благодаря ви предварително