E72
Re: Nokia E72
Фринг вече не поддържа скайп, поне при мен е така.
-
- Регистриран: 16 окт 2007, 01:12
Имаш право, действително съм гледал Е71
Дори днес минах покрай магазина от който купих Е72 да потърся стойка за колата, защото сега са ги пуснали със стойки, но когато купувах моя, тази екстра я нямаше. Предложиха ми най различни стойки но се отказах и не купих нищо.
Като ще е гарга, нека да е рошава!
Ще гледам в магазина докъто докарат оригинални стойки като тези от които продават в комплекта сега.
Дори днес минах покрай магазина от който купих Е72 да потърся стойка за колата, защото сега са ги пуснали със стойки, но когато купувах моя, тази екстра я нямаше. Предложиха ми най различни стойки но се отказах и не купих нищо.
Като ще е гарга, нека да е рошава!
Ще гледам в магазина докъто докарат оригинални стойки като тези от които продават в комплекта сега.
-
- Регистриран: 16 окт 2007, 01:12
А, така! Разглеждах форума и видях че са поставили видео със белия Е72 това, че днес го нямаше в магазина не значи че съм бил сляп, явно наистина съм го видял в магазина когато купувах моя черен.
Еееее ако можеш да обясниш къде да влезна по подробно ме интересува,че го имам от 3 дена и нищичко не му схващам....че да не ме дере и мене .... искам като влезна в ОВИ да не ми точи от нета...
Re: Fix за Garmin
Eeee аджаба откъде да я намеря на латиница....че като си въведа името на градъ примерно да ми излиза ???
Търсих немига да намеря.... Вие къде ги намирае...помогнете !!!
Мерси предварително(angry)(whistle)
Търсих немига да намеря.... Вие къде ги намирае...помогнете !!!
Мерси предварително(angry)(whistle)
Излезе нов update на firmware-a версия 051.018.
http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update/news
За сега се държи добре, поне са оправили грешките от предишният firmware. Проблема с паметта май още не е отстранен. Единственото което ме дразни на пръв поглед е, че са направили часовника в statusbar-а съвсем малък, от 20 сантиметра не мога да го видия, по-добре направо да го махнат :)
http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update/news
За сега се държи добре, поне са оправили грешките от предишният firmware. Проблема с паметта май още не е отстранен. Единственото което ме дразни на пръв поглед е, че са направили часовника в statusbar-а съвсем малък, от 20 сантиметра не мога да го видия, по-добре направо да го махнат :)
Хехе, днес се сдобих с това телефонче Zircon White. След близо 3 години, безпроблемно, ползване на е51 се надявам и това да е читав телефон.
А коя програма използваш? Fring не работи със скайп вече ...