5800 Navigation Edition
Re: Nokia 5800 Navigation Edition
А аз се пиша МаСак не Макак :Dи сам обаркал защото тогава бързах и никога няма да напиша Булгария
Объркал бе бате.
Колко лева струва НОВ от магазините !? Или от поръчка по интернет (НОВ) !? :)(cyber)
продажбите на Nokia 5800 Navigation Edition да започнат през това тримесечие на цена около 285 евро преди облагане с данъци и такси
-
- Регистриран: 05 фев 2010, 19:13
Има ло някой конкретни впечатления от този телефон?
Мой познат го има, но се оплаква вече от досадни проблемчета при работа с менюта, софтуер и т. н. Ако може още някое мнение, че доста ми хареса телефона и се надявам, че тези проблеми са изключение. Направо ми каза да не си го купувам, ами да се насоча към Е72.
Мой познат го има, но се оплаква вече от досадни проблемчета при работа с менюта, софтуер и т. н. Ако може още някое мнение, че доста ми хареса телефона и се надявам, че тези проблеми са изключение. Направо ми каза да не си го купувам, ами да се насоча към Е72.
Взимай нормалната Нокиа 5800 и си сваляш ovimaps - за повечето от новите смартфони услугата е безплатна от няколко месеца:) Има тема във форума и може да прочетеш повече за нея:)
-
- Регистриран: 17 дек 2008, 19:51
pylen bokluk
Мисля.че между тази версия и чистата има лека разлика в камерата..но може и да бъркам.
Разликата е в цвета на пластмасовият филтър за камерата, отзад - на капака. Стандартният е виолетов.
Не знам на чистата пише 2.6,а на тази май е 2.8 mm и на идея си нямам какво означава това.