3720 classic
Re: Nokia 3720 classic
По въпроса с тестовете: Та значи, вече я имам въпросната Нокия 3720. Пет-шест дни й се радвах като на съвсем нова, но на седмия ден я потопих в кофата с вода. Стоя там няколко минути /дълбочина 40 см./. Издържа. Няма "изпотен" дисплей или проблеми с функционирането. Единствено след изваждане от кофата, за известно време има по-слаб звук, защото прониква вода между решетката и мембраната на високоговорителя, отзад. Дупките са малки и кръгли, поради което задържат течността. Но след като се изтръска водата, всичко си идва на мястото. За по-сигурно повторих експеримента още няколко пъти. Всичко се разви по същия начин. Телефончето е перфектно. Силен, ясен звук и обхват там, където Самсунг В 2700 умира. Фенерът на 3720 е дори по-добър от този на В2700, защото светлината е разпръсната, а не насочена. Силата на светене е същата. Най-добрият избор за ловци и риболовци /с уговорката, че не съм държал и пробвал телефон Соним/. :)
popov308 ,много лош късмет си имал с твоя В2700. Моят колко мъка и зор е видял и никога нито част от капка вода не проникна никъде. По здравина не може да се сравнява с фината 3720,която също имам в момента. Я вземи 3720-ката и при изгасен дисплей натисни стъклото с пръст. Веднага опира в самия дисплей отдолу. Значи смятай ,че при малко по-силен натиск и дисплея се е разтекъл. В2700 с две ръце съм го стискал отвсякъде-като камък е. Единствен недостатък е затварянето на капака отзад, Като го пуснех от около 2 метра височина и капакът хвръкваше. Но всичко се оправи с В2100. Там заключването е перфектно.
Не казвам,че 3720-ката е лоша,но не може да се сравнява с В2700,а още по-малко с В2100,който също съм имал.
Не казвам,че 3720-ката е лоша,но не може да се сравнява с В2700,а още по-малко с В2100,който също съм имал.
Всеки си има своите предпочитания,но смятам,че в случая NOKIA 3720 е много по-добра.
В2700 е дървен телефон с безобразно меню.Грозен и слаб дисплей.Тежи като кютюк.Единственото му предимство е по-здравия корпус.Въобще да не говорим за камера и плеър .:)
В2700 е дървен телефон с безобразно меню.Грозен и слаб дисплей.Тежи като кютюк.Единственото му предимство е по-здравия корпус.Въобще да не говорим за камера и плеър .:)
Камерата на В2700 в пъти по-добра от на 3720
Плейъра също по-добър
Кютукът трябва да е такъв,нали говорим за такъв тип телефон. Виждал ли си Соним?
Плейъра също по-добър
Кютукът трябва да е такъв,нали говорим за такъв тип телефон. Виждал ли си Соним?
Ако по силата на звука съдиш за качеството на плеъра може и да си прав.За камерата,май си гледал друг телефон.За Соним по-добре нищо да не говорим. ;)
За камерата държа на казаното! Самсунг В2700 в пъти превъзхожда и по контраст и о наситеност на цветовете и по детайл и мога да го дкажа със снимки и от двата модела лично на който иска.
Но нека не превръщаме темата в спор между марки. В момента ползвам 3720 и съм доволен. Телефонът е здрав,стабилен,няма софтуерни забележки,просто е спестена издържливостта за сметка на дизайна,в което няма нищо лошо. За всеки влак си има пътници.
Но нека не превръщаме темата в спор между марки. В момента ползвам 3720 и съм доволен. Телефонът е здрав,стабилен,няма софтуерни забележки,просто е спестена издържливостта за сметка на дизайна,в което няма нищо лошо. За всеки влак си има пътници.
Някой знае ли дали има термометър??/??
Отговор на незнанието какво е дуракоустойчивост - това е принцип от програмирането. Звучи малко на руско-български /за някой може би много тъпо/, но значението му е много смислено - означава да се държи стабилно дори и да не го използваш правилно. Извинявам се, че ми се наложи да обясня нещо от миналото, което май днес доста програмисти не ползват - ако го правеха програмите им щяха да имат по-малко бъгове :)