N900
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: Nokia N900
[Quote]Има ли програма с която може да се гледат клипчета от YouTube ? С Zoutube и mYTube не става, не ми тръгват клипчетата.[/Quote]
Ами то може и от стандартния си браузър да си гледаш клип чета, не е нужно друга програма да инсталираш.
Ами то може и от стандартния си браузър да си гледаш клип чета, не е нужно друга програма да инсталираш.
-
[Quote]ima li programa koqto 6te pozvolqva kato se oburne tela i displeq i toi ili nqma da e skoro[/Quote]
Тук нещо много не ти схванах въпроса.. каква програма за дисплея питаш!?
Тук нещо много не ти схванах въпроса.. каква програма за дисплея питаш!?
-
[Quote]За ГПС-а: изтегли и инсталирай на компютъра ти ОВИ Сюуита. След това отвори от нея ОВИ Мапс приложение, следвай какво те пита. В ляво ще видиш Европа- натисни да се отвори, после ще видиш европейските страни- избери България- картата е 22,5 МБ в [/Quote]
На мен не иска да ми се отворят държавите с/д като натинса на Европа.
На мен не иска да ми се отворят държавите с/д като натинса на Европа.
-
[B]@jorjino[/B]
Ще провериш ли твоята -[B]cities[/B] папка в File manager колко MB e?
Ще провериш ли твоята -[B]cities[/B] папка в File manager колко MB e?
Може, но ми се искаше и със специална програмка да мога да гледам само клипчетата, защото като отваря целия сайт е по неудобно.
Може, но ми се искаше и със специална програмка да мога да гледам само клипчетата, защото като отваря целия сайт е по неудобно.
probvai s CANOLA,interesno e,ima v nego i picasa i youtube.
probvai s CANOLA,interesno e,ima v nego i picasa i youtube.
v mediabox sushto ima youtube player
-
[Quote]Иначе нещо и Бг менюто не съм си инсталирал, защото на всякъде пише че става в Апп манагер като се напише БГ и излизало, но аз не знам как се търси в Апп Манагер.[/Quote]
Отваряш [B]App manager - Dowload - All [/B]---> после отваряш хардуерната клавиатура и пишеш - [B]bul[/B] и ще ти излезе БГ менюто[B](N900-i18n-bg_BG).[/B]
Отваряш [B]App manager - Dowload - All [/B]---> после отваряш хардуерната клавиатура и пишеш - [B]bul[/B] и ще ти излезе БГ менюто[B](N900-i18n-bg_BG).[/B]
-
[B]Забележка:[/B]
Ако пак не ти излезе значи нямаш каталога - [B]Extras-Devel [/B],а именно БГ менюто е в това хранилище.
Него го създаваш така: [B]App manager - Application manager - Application catalogues - NEW[/B]
[B]Catalog name:
Maemo Extras-devel
Web address: http://repository.maemo.org/extras-devel
Distribution: fremantle
Components: free non-free и SAVE!
[/B]
Ако пак не ти излезе значи нямаш каталога - [B]Extras-Devel [/B],а именно БГ менюто е в това хранилище.
Него го създаваш така: [B]App manager - Application manager - Application catalogues - NEW[/B]
[B]Catalog name:
Maemo Extras-devel
Web address: http://repository.maemo.org/extras-devel
Distribution: fremantle
Components: free non-free и SAVE!
[/B]
-
[B]Забележка:[/B]
Значи аз избягвам вече да инсталирам приложения от [B]Extras-Devel[/B] - [B]Защото те са в по-ранна фаза на разработката - алфа - и не се подходящи за употреба, дори от напреднали потребители.[/B]
Аз сега имам само приложенията от Каталога - [B]Extras[/B](http://maemo.org/downloads/Maemo5/) и само от него си инсталирам програми. [B]Те са приложения, които са готови за употреба от всички потребители.[/B]
Дори и [B]Extras-Testing[/B] го махнах.... [B]тези, които не са готови за крайните / нормални потребители и са в бета статус.[/B];):)
Значи аз избягвам вече да инсталирам приложения от [B]Extras-Devel[/B] - [B]Защото те са в по-ранна фаза на разработката - алфа - и не се подходящи за употреба, дори от напреднали потребители.[/B]
Аз сега имам само приложенията от Каталога - [B]Extras[/B](http://maemo.org/downloads/Maemo5/) и само от него си инсталирам програми. [B]Те са приложения, които са готови за употреба от всички потребители.[/B]
Дори и [B]Extras-Testing[/B] го махнах.... [B]тези, които не са готови за крайните / нормални потребители и са в бета статус.[/B];):)