Интересна е картинката със конкретните модели телефони, които се използват.
Много ясно се вижда какво е лицето на Нокия - много евтини модели и нито следа от флагманите. Та като заговорите пак за огромния пазарен дял на Нокия имайте предвид, че той представлява тези модели и когато сравняваме високия клас е излишно да намесваме Нокия - те просто не са конкурентни там и това доказва и тази класация.
Nokia държи 47% от всички импресии на мобилна реклама
-
- Регистриран: 09 юли 2010, 08:56
Re: Nokia държи 47% от всички импресии на мобилна реклама
Точно това си мислех и аз когато четох тази новина.
От едната страна се говори за iPhone 4, а от другата за Нокиа 3110 класик. За мен няма проблем, щом нокиа са си избрали тази пазарна ниша и успяват да генерират приемливи за тях доходи от това, мога само да им кажа браво. Но някои хора тук във форума да се опитват да сравняват моделите на Нокиа с моделите на компании като Applе и HTC... просто няма база за сравнение. Това си е като да сравняваш Голф с Мерцедес.
От едната страна се говори за iPhone 4, а от другата за Нокиа 3110 класик. За мен няма проблем, щом нокиа са си избрали тази пазарна ниша и успяват да генерират приемливи за тях доходи от това, мога само да им кажа браво. Но някои хора тук във форума да се опитват да сравняват моделите на Нокиа с моделите на компании като Applе и HTC... просто няма база за сравнение. Това си е като да сравняваш Голф с Мерцедес.