E5
Re: Nokia E5
Аз чакам да дойде утре за да ми го доставят и да го взема. Иво, кажи ако се появи някакъв проблем... Дано си заслужава, всичко за телефона звучи супер, дано няма проблеми...
Здравейте, от известно време следя телефоните и живо се интересувам да си закупя Nokia от Е серията. Този модел го видях наскоро, да наистина има по-добър процесор, нова версия на ОС, по-добра камера, по-социални приложения, но и определено по-пласмасов.
Честно казано се колебая м/у E71 r Е5, вярно е че може би класиката е с по-лош процесор, но не мисля че това е от чак такова значение, разглеждах ги в магазина и E71 въпреки че е модел 2008 е телефон мечта!
Моля за вашия съвет кой да предпочета, надали ще имам времето да използвам в максимална степен хилядите приложения, но наистина бих искал да не съжалявам. Пласмасов но подобрен или традиционния и станал класика Е71?
Честно казано се колебая м/у E71 r Е5, вярно е че може би класиката е с по-лош процесор, но не мисля че това е от чак такова значение, разглеждах ги в магазина и E71 въпреки че е модел 2008 е телефон мечта!
Моля за вашия съвет кой да предпочета, надали ще имам времето да използвам в максимална степен хилядите приложения, но наистина бих искал да не съжалявам. Пласмасов но подобрен или традиционния и станал класика Е71?
С малко закъснение, но имаше защо...
След първото зареждане резултатите са следните:
- 6 денонощия
- около 6 часа разговор
- GPS-a e включван и изключван десетки пъти, но никога за повече от 20тина минути
- WiFi над 8 часа - теглене на приложения и гледане на клипове в YouTube, поща и нормални страници..
- Допълнително инсталиране и пробване на игри и няколко приложения - все пак е нов телефон
Още не вярвам, че това е истина, а при първото зареждане батерията дори не е с пълния си капацитет...
За да не звучи като реклама: има нещо дразнещо - указателя (този на телефона, сим-картата не стига отдавна) иска една секунда за да зареди, а аз му давам половин и често ми изяжда първата буква. Недостатъка е, че неможеш да върнеш назад и трябва да изтриеш всичко и да почнеш отначало..
Това е засега..
Горещо препоръчвам.
След първото зареждане резултатите са следните:
- 6 денонощия
- около 6 часа разговор
- GPS-a e включван и изключван десетки пъти, но никога за повече от 20тина минути
- WiFi над 8 часа - теглене на приложения и гледане на клипове в YouTube, поща и нормални страници..
- Допълнително инсталиране и пробване на игри и няколко приложения - все пак е нов телефон
Още не вярвам, че това е истина, а при първото зареждане батерията дори не е с пълния си капацитет...
За да не звучи като реклама: има нещо дразнещо - указателя (този на телефона, сим-картата не стига отдавна) иска една секунда за да зареди, а аз му давам половин и често ми изяжда първата буква. Недостатъка е, че неможеш да върнеш назад и трябва да изтриеш всичко и да почнеш отначало..
Това е засега..
Горещо препоръчвам.
Днес и аз си го взех с програмата за лоялни клиенти на Виваком. На първо четене е отличен, накачих му това онова, утре ще го хакна и ще кача още неща, тогава направо ще стане убиец :) Интересно ми е само защо от Нокиа са сложили в комплекта 15см USB кабел. Между другото телефона се зарежда през USB, а никъде го не пише. Работи доста бързо и без да се замисля. Светкавицата може да се ползва за фенерче. Клавиатурата е кирилизирана софуерно, т.е. нещо като "Флекстайп" , буквите изписани върху нея, са само на латиница. Ако някой нещо го интересува да пита
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Аз си го взех днес. Телефона е супер!
такъв е дисплея. по-евтин е и има по-малък ъгъл на видимост. подобен е и този в c5.
Засега единствения начин за хакване е чрез флашване на ново, но мен ме е страх да го направя, ще чакам HelloOX, тъпото на телефона му е че няма скрийнсейвър, иначе батерията е страхотна.
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 19:30
здравей,
искам да те попитам няколко неща? Ще съм ти много благодарен ако ми отговориш!
- как е звука от високоговорителя? ако можеш сравни го с някои друг телефон?
- как е браузъра лети или ?
- камерата как е ?
- и последно видеото как върви ако си го тествал?
Мерси предварително :)
искам да те попитам няколко неща? Ще съм ти много благодарен ако ми отговориш!
- как е звука от високоговорителя? ако можеш сравни го с някои друг телефон?
- как е браузъра лети или ?
- камерата как е ?
- и последно видеото как върви ако си го тествал?
Мерси предварително :)
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Няма нужда от HellOX. Просто си подписвай приложенията;)
Иначе съм с този телефон от 5 дни - с едно зареждане. Днес го заредих макар че, имаше още 30% заряд на батерията. Като цяло телефона лети. Казва си думата процесора.Нета лети, звука от високоговорителя е неочаквано добър!! Не може да се сравни с други модели на Нокия преди 2010.Има интегриран Mail for Exchange което дава възможност за синхронизация с gmail...с други думи качвате си контактите от телефона на gmail и ги упдейтвате периодично за да са ви като архив.
Камерата и видеото са добри нямат разлика от Карл Цайс - стандартна 5 мегапикселова камера на Нокия.
Иначе съм с този телефон от 5 дни - с едно зареждане. Днес го заредих макар че, имаше още 30% заряд на батерията. Като цяло телефона лети. Казва си думата процесора.Нета лети, звука от високоговорителя е неочаквано добър!! Не може да се сравни с други модели на Нокия преди 2010.Има интегриран Mail for Exchange което дава възможност за синхронизация с gmail...с други думи качвате си контактите от телефона на gmail и ги упдейтвате периодично за да са ви като архив.
Камерата и видеото са добри нямат разлика от Карл Цайс - стандартна 5 мегапикселова камера на Нокия.
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 19:30
Имам последен въпрос???? Кой да избера Е5 или C6 ??? Мн се колебая...знам че звука на C6 e доста посредствен и тих...а на Е5 се справя отлично...Мерак ми е тъч телефон но не е болка ако не е ! И двата имат клавиатури някой ако може да даде съвет да сподели:) Все пак С6 ми харесва мн повече на външен вид ... :) благодаря предварително :(