1650
Re: Nokia 1650
Днес си го купих - чисто черен не бях виждал до сега. Доволен съм.
На мен не ми харесва:
- ситни букви и цифри.
- тънък преден панел и след време при невнимание се спуква.
- неудобни бутони.
- ситни букви и цифри.
- тънък преден панел и след време при невнимание се спуква.
- неудобни бутони.
Вчера си взех такъв телефон, честно да ви кажа не съм кой знае колко впечатлена от функциите,но батерията е стабилна и има слушалки за разговор от разстояние
това ми трябва на този етап. А пък после може и 6220 да придобия :)
това ми трябва на този етап. А пък после може и 6220 да придобия :)
Хората не си взимат такъв телефон заради функциите :) На него му трябва добра батерия, голям дисплей, силен звук и добър дизайн - според всичко това го има.
Хората си вземат този модел заради фенерчето. За да могат вечер като се натирилилилинкат в кръчмата и да си светят навръщане да не объркат комшииката с жената. Та чудя се аз дали да не ъпгрейдвам от 1100 към 1650 ? А за дизайна чак добър... според мен е някъде м/у грозен и изключително неприятен.
За телефон в ниския клас дизайнът си му е направо привлекателен, предвид визията на 1112,1200,1661....J110i...и всякакви подобни :)
Да, за хора, на които им трябва само слушалка без функции, е много добър. Издържа ми доста дни, не съм ги броила, а аз много говоря по телефона - поне 8 часа месечно....
Nokia 1650
super samo za razgovori ,koito pravi po 2-3 4asa na den minimum , twa e tela
Re: Re: Nokia 1650
Някой може ли да ми каже от къде мога да взема нова оригинална батерия за този телефон? Мисля, че трябва да е BL-5C :)