N900
Re: Nokia N900
За съжаление все още не върви ОТА, поне за моя продуктов код. Ще изчакам, че не ми се занимава с преинсталиране на приложенията.
Нов ъпдейт за N900 :)
http://maemo.nokia.com/news/new-n900-software-update-available/
http://maemo.nokia.com/news/new-n900-software-update-available/
На някой в БГ излиза ли му през ОТА?
Да, излиза. Аз направих update-a ОТА. Имаше няклко конфликтни библиотеки, които се наложи да деинсталирам.
Аз го направих през компа. Но не виждам нещо ново.
Еби му майката, я обяснете малко как го направи тоя ъпдейт през компа :| Аз влизам с телефончето направо през уай-фай свалям го, ама неще. А се мисля, че съм на ТИ с технологиите. Тоя телефон ме размаза тотално :X
През компютър няма смисъл. Какво съобщение за грешка ти дава като опиташ ОТА?
На мен ми даваше през ви-фи само Backup и ми пишеше да го направя през Нокиа софт.upda. Свалих си най-новата версия и стана.
И аз се "ъпдейтнах" OTA.
Без проблеми, излязоха ми три ъпдейта - PR1.3 и два, свързани с Qt Mobile - доколкото ги прочетох - единия бе за позициониране...
Като цяло - телефона работи по-бързо, преминаванията и ефектите между менютата са по-бързи, по-бързо намира контакт от телефонната книга - когато директно го търсиш с хардуерната клавиатура.
Няма нови функции...
Направи ми впечатление, че ъпдейта май е със същия номер, както бе и изтеклия миналата седмица неофициален ъпдейт....
Поздрави.(yes)
Без проблеми, излязоха ми три ъпдейта - PR1.3 и два, свързани с Qt Mobile - доколкото ги прочетох - единия бе за позициониране...
Като цяло - телефона работи по-бързо, преминаванията и ефектите между менютата са по-бързи, по-бързо намира контакт от телефонната книга - когато директно го търсиш с хардуерната клавиатура.
Няма нови функции...
Направи ми впечатление, че ъпдейта май е със същия номер, както бе и изтеклия миналата седмица неофициален ъпдейт....
Поздрави.(yes)
-
- Регистриран: 09 окт 2010, 01:33
jorjino izvinqvam se che pak te pritesnqvam no imam 1 vapros svalix si sygic mobile maps 10 kachix si q na telefona natiskam da se instalira i mi dava nqkakva greshka .chetox sichko v ipmart.bg no ne moga da razbera nishto she mojesh li nqkakvo video kak se instalira ili da mi obqsnish po podrobno blagodarq