5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Искам да попитам,черния телефон с червен кант дали има български език и ако няма дали по някакъв начин може да се инсталира?
Има български език, но ако можеш да си избереш друг телефон, те съветвам да го направиш.
Особено ако ти трябва GPS и си голям нервак. Мен лично вече много ме изнервя лаг-а при symbian os, но е неизбежно... а чак сега осъзнавам, че нуждата от GPS е голяма. Наскоро сложих и виртуална фонетична подредба на клавиатурата и в пъти по-лесно се справям с писането на кирилиза, но все пак продължавам да се нервя. Сега за почти същите пари бих взел телефон с друга ОС или без ОС ;) Смятай....
Здравейте. Искам да попитам дали с този телефон може да се слуша интернет радио прес wi-fi.Благодаря предварително!
-
- Регистриран: 09 ное 2007, 21:17
Описано е в съдържанието на всяка обява на съответния търговец. Избирайки някоя такава, която ти харесва вътре е посочен начина на плащане. Успех.
Пич върви първо си разучи телефона пък после говори! Като натиснеш върху часа автоматично ти отваря прозорец където пише НОВА АЛАРМА от това по бърз достъп здраве му кажи. Това с жака на слушалките, че ще се счупи и не влизали са абсолютни глупости.
Здравейте
телефона е супер поръчах си го преди 1-2 дена и ми ги доставина и няма никакви забележки доволен съм !!!!
телефона е супер поръчах си го преди 1-2 дена и ми ги доставина и няма никакви забележки доволен съм !!!!
много е добър днес го получих и съм много доволен :):):):):):)
Незнам к'во си си купил, обаче говориш пълни глупости. Кви менюта кви пет лева натискаш часовника на менюто и с в алармата. Тва, ако не бърз достъп незнам кво е. Тея от магазина май ползват сименс ц 25 има поне 10 браузъра които можеш да си качиш Опера, скайфайър, юс уеб и още сумати китайски. Телефонът няма 3г свързъност нормално да е малко по-бавен и въпреки това зарежда страниците за 5,6 секунди тва ако ти е бавно си носи лап топа с тебе. К550 четяла ави ебати вица пич :D:D просто ме уби с тва. Батерията е слаба тука съм съгласен държи 24 часа, но на мене не ми прави впечатление общо взето всички телефони които съм имал държаха по толкова. Тва за мултитаскинга явно не свикнал с нокиа мене ми е супер удобно мага да минимизирам 10 приложения бз да трябва да ги затварям не е толкова трудно да задържиш менюто и да ги затвориш. Жака на слушалките си е ок. От 1година и 3 месеца не ми е дал проблем както и слушалките влиза без проблем и си свирят силно. С капака също нямам проблем въпреки, че и на мен не ми харесва системата за отварянето му. Така като ти чета поста май ти си тоя който само чете ревюта.
Май имаш много дебели пръсти. Менюто си е добре аз писалката не съм я ползвам защото я затрих още първия ден :D За ръкописното писане можеш да си настрроиш лично твоя почерк от разпознаване на почерк. Оставям те сам да откриеш как се трие символ (woo)(woo)(woo)(woo):D за алармата ти обясних вече бързите команди на тая "тъпа" операционна систем от както се помна са си в менюто за палитрите или в профилите :D не съм ясновидец, но го открих на 5тата минута.