E5
Re: Nokia E5
Здравейте,
Имам няколко въпроса и ще се радвам на помощ.
Взех си телефончето, много е готино, но имам няколко проблема:
как и какъв плейър да му инсталирам за да чете всички формати - avi, mp4, divx.....
как да му инсталирам java и от къде за web - не ми се зареждат jav-ите когато браузвам.
как да му инсталирам и flash.
Сложих му opera, но пак няма промяна
Благодаря предварително за отговора.
Имам няколко въпроса и ще се радвам на помощ.
Взех си телефончето, много е готино, но имам няколко проблема:
как и какъв плейър да му инсталирам за да чете всички формати - avi, mp4, divx.....
как да му инсталирам java и от къде за web - не ми се зареждат jav-ите когато браузвам.
как да му инсталирам и flash.
Сложих му opera, но пак няма промяна
Благодаря предварително за отговора.
Здравейте! Ще има ли проблем, ако изтрия папките "Nokia_Ovi_Suite_install_files" и "cities" защото заемат близо 1ГБ, няма да ползвам ОВИ навигацията?
SmartMovie се казва програмата, но трябва да нацелиш точната версия при мен работи 4.15. За флаша незнам какво да ти кажа, има си вграден Флашлайт, на мен ми излизат рекламите в Замунда, като работя с Опера.
Може ли някой да ми каже какви точно формати видео и аудио поддържа и кой е подходящият плеър за този модел!?Благодаря ви!
От два дена след излизане от нета ми пише системна грешка и блокира. помощ
Извади му батерията за минута-две и после пак го включи.
Nokia E5
Здравейте, искам да ви попитам нещо - аз имам Е52 и според мен не си струва да се заменя за Е5, но от друга страна какво бихте ми препоръчали - да го сменя за Е5 или не ? И pls, знам, че Е72 например си струва или нещо друго от сорта, но не - конкретно за Е5 ме интересува .. Благодаря ви предварително ! ;)
а защо не с C7 между е5 и е72 няма осезаема разлика лично мен не ме кефи 2.4 инчовия дисплей на да ми е в лендскейп постоянно например както е Е72 . виж в мобил шопа C7 има оферти за нов от 550 лв
Nokia E5
Здравейте, имам малък проблем. Нещо не мога да се оправя със слушалките. Искам да ги ползвам като handsfree за колата, но като ги включа и дам headset не се чува нищо при разговор. Чува се много много глухо, като не може да се разбере нищо. Странното е, че като натисна бутона на слушалките и го държа натиснат се чува перфектно, но все пак ми трябват да шофирам с тях и не мога да го държа постоянно натиснат. Не е от слушалките или от телефона, защото пробвах и с други слушалки, пробвах и моите на Nokia C5 и положението е същото. Странното е, че за музика няма проблем, чува си се идеално, но не мога да проведа разговор. Някакви идеи? При вас така ли е?
Здравейте! И аз да попитам нещо, понеже не съм веща в нещата. Мога ли да гледам клипове от вбокс7.ком, защото когато искам да гледам ми изисква флаш плеър, намерих статия в сайта на Адобе, че има такъв, но не намирам от къде да го сваля. Ако Вие гледате клипчета бихте ли ми обяснили как и т.н., изобщо, ако може с нещо да ми помогнете! Благодаря Ви, от телефона съм много доволна, само камерата не снима кой знае колко добре, всичко друго в него ми харесва, а с ОПЕРА да "ровичкаш" в интернет е удоволствие. :)