E71
Re: Nokia E71
здравейте,може ли някой да ми обясни стъпка по стъпка как да си ъпдейтна телефона,имам го от година и половина и досега никога не съм правил подобно нещо,и може би заради това започна да ми прави следните проблеми: понякога като ми звъни някой не мога да вдигна,телефона само спира звука и не реагира нито едно копче,и другото,понякога изчезва всичко,изписва че няма карта,пак не реагира нито едно копче,вадя картата,поставям я отново и всичко се оправя,до следващия път
Ei horaa.. Moje li vypros4e? Ne sym sviknal da pisha po forumi, no tfa e drug vapros(whistle)(whistle)Da vi popitam, nqkoi znae li programka , izpylnqvashta rolqta na distancionno (da re4em remote control prez IRDA na Nokia E71) :))) Nqkoi ako ima otgovori da pishe... probvah e taq.. -> http://irremote.psiloc.com/ ama neshto ne moga da q nastroq:(:(:( nqkoi ako ima predlojeniq da pishe ... Ot tuk si q izteglih free ---> http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-applications/psiloc-ir-remote-symbian-software ... mislq che tozi sait e dosta dobyr, ako nqkoi slu4aino probva programkata da obesni kak se instalira to4no shtoto az li4no izpitvam zatrudneniq:X:X:X P.S. Izvinqvam se za latinicata i az pisha ot telefon:|(blush)(blush)
DOBAR TELEFON...NO VECHE SME 2011,IMA DESETKI PO DOBRI TELEFONI NA DOBRI CENI TOZI NE TRYABVA DA STRUVA POVECHE OT 120lv VTORA RAKA
Има телефони, които си струват парите. Този е един от тях. Наследниците му са "пластмасови играчки" в сравнение с него. Аз затова моя не си го продавам. Нищо, че имам и Desire HD. А, пазя си и Е 51. :)
Абсолютно съм съгласен с мнението на "ogimag".Изключитекно здрав телефон,стабилен обхват,силно WI-FI,стабилен GPS и не на последно място превъзходния звук в слушалката!Моя е на 2 години,но го държа в ръчно ушит от мен кожен калъф и смея да твърдя,че не се различава от нов такъв!!!Това е телефона,с който няма да се разделя никога по мое желание,докато за Desire-то още от сега се замислям дали да не бъде заменен с някой по мощен Android!!!;)
Уникален телефон. Вече съм 2,5 години с него и трудно мога да си представя телефон който може да го замени пълноценно (тук не говоря за телефони с тъч скрийн, въпреки че и сред тях има много малко устройства които си заслужават повече от Е71).
и аз си я сложих вчера,намерих кода на телевизора обаче за другите ми работи не намирам кодовете,а като гледам на този саит дето си дал е малко по сложно.Ако искаш намери ме на скаипа да видим какво ще правим,ще ти дам моята програма/ако трябва ще ти я подпиша/;)скаип: mimi_mariela
Искам да попитам нещо относно този телефон! Резолюцията му е 320х240 и искам да попитам дали може да се гледа на него филм, който е с резолюция 640х360 ???
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Къде точно мога да проверя конекшън менажера, дали не точи през GPRS? Защото като го отварям, процедурата е следната - Settings>Connection>Wireless LAN, но когато отворя Options, там няма настройки на безжичния интернет.
Между другото бях писал по този въпрос в темата - "МЕНТЕЛ отново прибягва до циганските си номера с надписване на сметки!", но така и не намерих решение за себе си, как ползвайки безжичен интернет, ако връзката е слаба, се включвал и 3G модула и компенсирал слабата връзка, дърпайки интернет през GPRSа на телефона. И без да трия интернет настройките на телефона.
Можете ли да ми обясните дали това е наистина така и как да се справя с този проблем, респективно как да настроя телефона така, че ползвайки безжичен интернет да не се включва 3G-то на телефона и да дърпа интернет от сървъра на оператТелефона е нокия Е71. :)
Предварително благодаря.
Хубав ден.
Между другото бях писал по този въпрос в темата - "МЕНТЕЛ отново прибягва до циганските си номера с надписване на сметки!", но така и не намерих решение за себе си, как ползвайки безжичен интернет, ако връзката е слаба, се включвал и 3G модула и компенсирал слабата връзка, дърпайки интернет през GPRSа на телефона. И без да трия интернет настройките на телефона.
Можете ли да ми обясните дали това е наистина така и как да се справя с този проблем, респективно как да настроя телефона така, че ползвайки безжичен интернет да не се включва 3G-то на телефона и да дърпа интернет от сървъра на оператТелефона е нокия Е71. :)
Предварително благодаря.
Хубав ден.
Настроики-Телефон-Мрежа и му даваш само GSM,дано да съм помогнал и дано да съм разбрал какво искаш,ако искаш да питаш друго на skype-mimi_mariela;)