X2
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Nokia X2
В Гърменос и без пари да го дават пак няма да е оферта.
Щом има общо с Грабул (no)
(coffee)
Щом има общо с Грабул (no)
(coffee)
Взех си го вчера на изплащане от Глобул, тотала излиза към 180 лв за година. Много приятно телефонче, супер удобно се пишат смс-и. Звука е добър. За цената си, засега нямам нито една забележка:)
[Quote]В Гърменос и без пари да го дават пак няма да е оферта.
Щом има общо с Грабул [/Quote]
Тя простотията не ходи по животните, а по хората. Олекваш моето момче с тия изказвания, олекваш. Мненията ти пет пари не струват вече, все едно ги пише някое 13 годишно пуберче. Я се стегни малко, всеки здраво мислещ човек знае, че черното не е толкова черно и бялото не е само бяло. Аман от хейтъри.
Щом има общо с Грабул [/Quote]
Тя простотията не ходи по животните, а по хората. Олекваш моето момче с тия изказвания, олекваш. Мненията ти пет пари не струват вече, все едно ги пише някое 13 годишно пуберче. Я се стегни малко, всеки здраво мислещ човек знае, че черното не е толкова черно и бялото не е само бяло. Аман от хейтъри.
mobile-review му дава много висока оценка
http://www.mobile-review.com/review/nokia-x2.shtml
нещо интересно - според текста, както и други от s40 телефоните на nokia, поддържа usb on the go - т.е. може да се свърже с usb памет, външен твърд диск или друго устройство.
[Quote]Аппарат получился молодежным и напичканным возможностями, которых просто нет у телефонов его ценового диапазона в форм-факторе моноблока, в нем Nokia наиболее сильна. Итак, 5-мегапиксельная камера с весьма неплохими снимками, металлическая крышка аккумулятора, наличие большого числа игр плюс два орущих динамика, радио без гарнитуры, разъем 3.5 мм. Одним словом, получилась если не мечта молодого человека, то нечто близкое к этому. Даже USB On the Go присутствует, который так рьяно рекламируют для Nokia N8. [/Quote]
http://www.mobile-review.com/review/nokia-x2.shtml
нещо интересно - според текста, както и други от s40 телефоните на nokia, поддържа usb on the go - т.е. може да се свърже с usb памет, външен твърд диск или друго устройство.
[Quote]Аппарат получился молодежным и напичканным возможностями, которых просто нет у телефонов его ценового диапазона в форм-факторе моноблока, в нем Nokia наиболее сильна. Итак, 5-мегапиксельная камера с весьма неплохими снимками, металлическая крышка аккумулятора, наличие большого числа игр плюс два орущих динамика, радио без гарнитуры, разъем 3.5 мм. Одним словом, получилась если не мечта молодого человека, то нечто близкое к этому. Даже USB On the Go присутствует, который так рьяно рекламируют для Nokia N8. [/Quote]
-
- Регистриран: 13 мар 2010, 23:41
E не се изненадвам,все пак говорим за нокия(yes)
А колко му държи батерията?
И на мен ми беше слаба батерията в началото...но защото по цял ден се ръчка, като всеки нов телефон. За 2-ри телефон си е страхотен, защото не ти и трябва да носиш MP3 player допълнително, както и RADIO (без да е необходимо да слагаш слушалките). Camerata e 5MP, но наистина нямя нищо общо с 5МP на HTC HD2 (въпреки че и нея я плюят, но камерата става страхотно за снимане на документални снимки). Подържа до 16GB microSD. а и мойе да работи като USB HOST. Е какво искате за......(аз го взех от Globul za 139lv.) + tova батерията е BL-4C -най популярната батерия на nokia. Повечето от вас имат в къщи 2-ра такава. Аз имам 3. Като отида на picnic за няколко дена, телефона ми издържа 4 дена по цял ден слушаме MP3-ки.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 13:43
Извинете, а в какъв цвят се предлага в момента в БГ (Октомври 2010) ???
Може ли да се намери някъде в Сребърно-Син (Blue on Silver) цвят или се предлага единствено в Черно-Червен (Red on Black)?
Понеже се интересувам за първия...
Благодаря предваритело!;)
Може ли да се намери някъде в Сребърно-Син (Blue on Silver) цвят или се предлага единствено в Черно-Червен (Red on Black)?
Понеже се интересувам за първия...
Благодаря предваритело!;)
Хора кои има телефон4ето и от каде си го е взел и ако може да попитам какво има в конплекта звука как е ???
Aз си купих този телефон и какво откривам, като разговарям с някого...
отсреща си чуват гласа с ехо! Пробвах няколко сим карти на различни оператори, да не би мрежата нещо, но все тая. Връщам се в магазина, сменят ми го с нов и какво... същото! Сега ще го изпращат в завода производител. Срамота! Купуваш си нов телефон, развален, не могат да ти го поправят тук и чакаш месец да ти върнат телефона от ремонт... надявам се поправен.
отсреща си чуват гласа с ехо! Пробвах няколко сим карти на различни оператори, да не би мрежата нещо, но все тая. Връщам се в магазина, сменят ми го с нов и какво... същото! Сега ще го изпращат в завода производител. Срамота! Купуваш си нов телефон, развален, не могат да ти го поправят тук и чакаш месец да ти върнат телефона от ремонт... надявам се поправен.