C7
Re: Nokia C7
Прекалено скъп...
8 мегапискела без автофокус... По-добре да бяха сложили 3, като на Е52 и пр. та поне да е по-евтин.
С тази батериика едва ли ще държи много.
8 мегапискела без автофокус... По-добре да бяха сложили 3, като на Е52 и пр. та поне да е по-евтин.
С тази батериика едва ли ще държи много.
За 870 лв си взимам едно HTC Desire и две каси бира и с приателите ще се почерпим. Да не казвам че Desire в Глобул с една година договор за 9,90 лв на месец (имаш и по 100 мин към всички в Глобул) струва към 680 лв. Със същия абонаментен план HTC Desire HD идва за 790 лв.
Този телефон ако се продава на цена окло 450 лв ще си струва що годе.
Този телефон ако се продава на цена окло 450 лв ще си струва що годе.
Пак е много. S8500 се продава в момента. При samsung-а всичко е по - добре - дисплей, батерия, os, процесор - минусите са доста по - малко от минусите на C7.
Wave-а е супер телефон но не е за мен. В друга тема съм писал че купих една за жена ми. След 2 седмици разцъкване осъзнах че не е телефона за мен. Маркета за апликации е мнооого беден. Самата операционна система още ми изглежда (как да кажа) дървена. Досега съм работил със Симбиан но вече съм решил да мина на Андроид и следващия ми телефон (надявам се това да тсане около нова година) да е HTC Desire или HTC Desire HD
C7 трябва да се хване в ръка за да се усети, усещането е за много по-скъп телефон. изработката е отлична, а всяка извивка от корпуса е на място. изключителен дизайн, но предполагам, че с тази огледална повърхност ще хареса повече на дамите.
иначе дизайна има някои общи неща с E71 и E66. за камерата съм съгласен, но ако беше с автофокус нямаше да е толкова тънък или трябваше да има стърчаща част като в N8. няма нужда да коментирам разликата в работата спрямо S60 5th - промяната е голяма.
иначе информацията че C7 има NFC чип, който ще бъде активиран по-късно се оказа вярна. ето я потвърдена от шефката на звеното за смартфони:
[Quote]The C7 model now on sale already has the hardware for NFC, which allows customers to use their handsets for payments and identification at points of sale and access, she said. She wouldn’t comment on whether the other Symbian 3 models had the NFC components. [/Quote]
http://www.bloomberg.com/news/2010-11-09/nokia-to-add-swiping-wireless-payment-tools-in-symbian-to-take-on-google.html
иначе дизайна има някои общи неща с E71 и E66. за камерата съм съгласен, но ако беше с автофокус нямаше да е толкова тънък или трябваше да има стърчаща част като в N8. няма нужда да коментирам разликата в работата спрямо S60 5th - промяната е голяма.
иначе информацията че C7 има NFC чип, който ще бъде активиран по-късно се оказа вярна. ето я потвърдена от шефката на звеното за смартфони:
[Quote]The C7 model now on sale already has the hardware for NFC, which allows customers to use their handsets for payments and identification at points of sale and access, she said. She wouldn’t comment on whether the other Symbian 3 models had the NFC components. [/Quote]
http://www.bloomberg.com/news/2010-11-09/nokia-to-add-swiping-wireless-payment-tools-in-symbian-to-take-on-google.html
С7 няма автофокус, защото има ПЪЛЕН ФОКУС демек всичко е ВИНАГИ на фокус - имам телефона и съм се убедил в това.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Има ли стерео тонколони телефона?
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Сигурен ли си или предполагаш?
От днес прителката ми е с C7 тъкмо преди 1 час го взех и разцъкавам :)
Не е стерео , отзад има 2 решетки ,но едната е само за декор за да има симетрия!
Черен цвят взехме, изработката е стегната -допада ми , тача е с много добра чусвителност,браузъра не е от най-летящите и се замисля ,дано го изгладят при следващи ъпдейти. За момента немога да споделя много ,все пак само час го цъка като имам време,но този симбиан ми хареса с определено бързата си работа!
Не е стерео , отзад има 2 решетки ,но едната е само за декор за да има симетрия!
Черен цвят взехме, изработката е стегната -допада ми , тача е с много добра чусвителност,браузъра не е от най-летящите и се замисля ,дано го изгладят при следващи ъпдейти. За момента немога да споделя много ,все пак само час го цъка като имам време,но този симбиан ми хареса с определено бързата си работа!