E72
Re: Nokia E72
мерси за бързия отговор,за съжаление обаче ппобързах да се зарадвам,регистрирах си пощата срещу смс и отново никакво развитие,продължава да може да изпраща съобщения и не може да приема...
-
- Регистриран: 07 фев 2010, 19:54
Това abv.bg ми беше скъсало нервичките тази пролет, като настроивах мейла на колежката. Провери в активни услуги на самата поща дали всичко е ок с pop3, т.е. дали е отбелязан като активна услуга. Доста е капризно всичко там, точно поради тази причина личната ми поща е gmail...
Успех :)
Успех :)
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Изтрит коментар.
kosta27 напълно си прав,регистрирах си gmail и нямам никакви проблеми,abv-то продължава да ме изнервя,не става и не става...
ГОТОВО!!!!! Оказа се,че има прекалено много входяща поща в кутията в abv.Поразчистих и всичко си дойде на мястото,благодара за насоката.
Продължавам с въпросите...когато включа навигацията докато ме води и ми показва,че черпи от интернета на Виваком,това неизбежно ли е,не мога да си обясня за какво му е интернет при положение,че се свързва с GPS,не знам защо е необходимо да трупа трафик?
П.С.Консултантите във Виваком не знам защо ги назначават на работа....
П.С.Консултантите във Виваком не знам защо ги назначават на работа....
През лятото бях заснел едно клипче за калъфчето, което си взех от ebay и сега като разчиствах харда попаднах на него и го качих в youtube. Това е.
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x2fcUA93Hso[/Youtube]
Песничката тогава беше лудост, но те така или иначе ще я спрат заради авторски права :)
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x2fcUA93Hso[/Youtube]
Песничката тогава беше лудост, но те така или иначе ще я спрат заради авторски права :)
в момента имам подсещане че новата версия на софтуера е 052,005- това от няколко дни и ме подканя да си го обновя
Няма ли да пуснат свястно ФБ приложение в ОВИ-то за този модел? При Айфон и Андроид положението е далеч по-добро :-)