Nokia X7-00 се появи във видео и снимки
Re: Nokia X7-00 се появи във видео
Всичко, което не е тип тостерна филия като Айфон и Галакси или тип ютия Нео като повечто HTC-та е грозно и отвратително. Хубава логика, но невярна.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Най много ми харесва че е с 4 високо говорителя, нещо което високо ценя в един телефон и е с 4 инча дисплей, което е страхотно. За мен това е Е7 без клавиатурата която си е много удобна и с повече високо говорителя, предполагам ще вадят един от най качествените звуци от високоговорител.
[Quote]За мен това е C7 без клавиатурата[/Quote]
Ми то и С7 няма клавиатура. Може би се бъркаш с С6.
Иначе дизайна на Х7 е добър.
Ми то и С7 няма клавиатура. Може би се бъркаш с С6.
Иначе дизайна на Х7 е добър.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
E 7 имах предвид :)
най много в 5800 ми харесваха тонколоните му нещо което страшно много ми лиспсва в Galaxy S :(
най много в 5800 ми харесваха тонколоните му нещо което страшно много ми лиспсва в Galaxy S :(
Телефона изглежда дооста голям, имайки предвид че е без хардуерно qwerty.
Не е и особенно тънък, интересно защо.
Или има голяма батерия или говорителите заемат доста място, или има нещо което още не знаем за тоя тел... (cyber)
Не е и особенно тънък, интересно защо.
Или има голяма батерия или говорителите заемат доста място, или има нещо което още не знаем за тоя тел... (cyber)
Дизайна е доста свеж и просто са ми смешни хората които твърдят, че бил грозен. От сега се вижда че има алуминиев/метален корпус, поне от задната страна. Жалко само че не е цялостен.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
NFS Shift
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9JswBAJ03ZM&feature=player_embedded#![/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9JswBAJ03ZM&feature=player_embedded#![/Youtube]
Не съм почитател на X серията,но X7 изглежда повече от добре!:)