N97 mini
Re: Nokia N97 mini
Подписваш програмата ([B]DayHand_Input_by_Mr._Milk_17r4_unsigned.sis[/B]) и я инсталираш..
При инсталацията ще те попита какъв вид клавиатура да инсталирш и маркираш само двата вида Opera - [B]OperaHuge_byMilk[/B] и [B]OperaMini_byMilk[/B].
След това теглиш архива с модовете и разхивираш. Избираш си някой от модовете (аз ползвам първият, най-удобен ми е) и копиратш папки [B]TouchSkin[/B] и [B]TouchSkinW[/B] в папка [B]C:/data/dayhandinput [/B][B][u]и заместваш[/u].[/B]
[B]
[i]Това е инсталацията..[/i][/B]
При инсталацията ще те попита какъв вид клавиатура да инсталирш и маркираш само двата вида Opera - [B]OperaHuge_byMilk[/B] и [B]OperaMini_byMilk[/B].
След това теглиш архива с модовете и разхивираш. Избираш си някой от модовете (аз ползвам първият, най-удобен ми е) и копиратш папки [B]TouchSkin[/B] и [B]TouchSkinW[/B] в папка [B]C:/data/dayhandinput [/B][B][u]и заместваш[/u].[/B]
[B]
[i]Това е инсталацията..[/i][/B]
В C:/ имам само dayhandinput, data нямам .. и как да заместя, то ми изписва, че съществува такъв файл и ми позволява само да го преименувам ?
Тогава отвори този фолдер [B](dayhandinput)[/B] и копирай там.
Дава ти [B][u]не да преименуваш, а да заместиш[/u][/B], дай [B]yes to all [/B]и си О.К. - можеш да я активираш от приложенията си..;)
Дава ти [B][u]не да преименуваш, а да заместиш[/u][/B], дай [B]yes to all [/B]и си О.К. - можеш да я активираш от приложенията си..;)
Да, но когато се свържа чрез USB ми отваря само Масовата памет (G: ) и Картата с памет (H: ) а паметта на телефона (C: ) не ми я отваря .. ;х
Вържи го през PC Suite тогава, де. После отваряш файловият мениджър. Файлът задължително трябва да е в дял C: ..
[i]
ПП/ Друг варянт е с друг файлов мениджър, различен от вградения, направо да си свършиш всичко от самият телефон, препоръчвам ти [u][B]Xplore[/B][/u]..[/i]
[i]
ПП/ Друг варянт е с друг файлов мениджър, различен от вградения, направо да си свършиш всичко от самият телефон, препоръчвам ти [u][B]Xplore[/B][/u]..[/i]
Здрасти,
аз съм нова и много го искам тоя телефон, ама не разбрах как мога да си го поръчам от този сайт. Някой поръчвал ли си е от тук ? Да не са измамници, като Гет.бг ? :D иии какви са тия опции с кабел без кабел, с навигация, без навигация..нищо не разбрах :(
аз съм нова и много го искам тоя телефон, ама не разбрах как мога да си го поръчам от този сайт. Някой поръчвал ли си е от тук ? Да не са измамници, като Гет.бг ? :D иии какви са тия опции с кабел без кабел, с навигация, без навигация..нищо не разбрах :(
Re: Nokia N97
Здрасти,
Значи тъп въпрос, ясно,разбрах ..(blush) значи реших да си го поръчам от mobileworld за 535 лева някъде, което е много добре, ама нещо много съмнително ми се струва някой поръчвал ли си е от там ?
Направо отиди на място, ако имаш възможност - тъкмо ще разгледаш джаджата, намира се до магазин Германос на сп. на градски транспорт в кв. Изток, бул. Цариградско шосе (срещу офиса на TBI). Магазинчето е О.К., лично аз ти го препоръчвам, като гледам и рейтинга му е висок, така че действай смело!
От Русе съм :(
Ама мерси, ще си го поръчам направо.
Ииии нямам търпение :D
Ама мерси, ще си го поръчам направо.
Ииии нямам търпение :D