N97 mini
Re: Nokia N97 mini
Вярно ли е, че дисплея бил резистивен, а не капацитивен? и каква е разликата (blush)
разочарована съм май...
разочарована съм май...
Казано накратко (и разбираемо) резистивната технология изисква натиск, а капацитивната само допир.
[Quote]Вярно ли е, че дисплея бил резистивен, а не капацитивен? и каква е разликата
разочарована съм май...[/Quote]
Не виждам причина да си разочарована, след като самата ти не знаеш точно каква е разликата. Не ти се подигравам, даже напротив, но както често става тук - не ми харесва, че един кой си модел няма еди коя си екстра, но всъщност нито се използва дадената екстра, нито дори се знае за какво иде реч.
Искам да ти кажа, че мини-то е един от най-приятните телефони за нежния пол и лично аз не съм срещала по-приятен и удобен телефон, особено що се отнася за интернет и писане на съобщения. Не оставай с лоши впечатления от нещо, което не си изпробвала. Успех!
разочарована съм май...[/Quote]
Не виждам причина да си разочарована, след като самата ти не знаеш точно каква е разликата. Не ти се подигравам, даже напротив, но както често става тук - не ми харесва, че един кой си модел няма еди коя си екстра, но всъщност нито се използва дадената екстра, нито дори се знае за какво иде реч.
Искам да ти кажа, че мини-то е един от най-приятните телефони за нежния пол и лично аз не съм срещала по-приятен и удобен телефон, особено що се отнася за интернет и писане на съобщения. Не оставай с лоши впечатления от нещо, което не си изпробвала. Успех!
Права си :) Проучих и май не е толкова лошо да е резистивен, че даже и си има плюсове. Само дето се драскали по-лесно. Ама твърдо съм си решила да си го взема тоя и само да се докопам до излишни 500 лева веднага го поръчвам :D Ти такъв ли си взе?
-
- Регистриран: 11 дек 2010, 12:14
Имам проблем с телефона, който ме вбесява! (angry) При опит да преинсталирам/update-на софта на телефона, чрез Ovi Suit телефона се рестартира по време на процеса, губи връзка с компютъра и при повече късмет се включва с изгубена памет като след хард ресет. Другият вариант е да не стартира въобще, при което пак се налага хард ресет. Пробвал съм с друг компютър и кабел. Резултата е същият.
При едно от блокиранията реших да използвам гаранцията. Върнаха ми го в същото състояние като след хард ресет и ми обясниха, че нямало проблем, който подлежи на ремонт.
Някой с подебен проблем? Дайте идеи...?!
При едно от блокиранията реших да използвам гаранцията. Върнаха ми го в същото състояние като след хард ресет и ми обясниха, че нямало проблем, който подлежи на ремонт.
Някой с подебен проблем? Дайте идеи...?!
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Ъпдейтни го през Wi-Fi (yes)
-
- Регистриран: 11 дек 2010, 12:14
А как да го преинсталирам през Wi-Fi!?
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
mod edit - @asenna5
Изтрито мнение.
Причина: писане на латиница.
Изтрито мнение.
Причина: писане на латиница.
не че не знаеш как става просто телефона не поддържа шрифта (no) с който си избрала да пишеш и за това излиза на квадратчета ;)
до: trip-trippin
Имах подобен проблем, но с друг телефоне - е71.
Според мен проблема беше в Ovi Suit, намерих доста мнения с подобни оплаквания. Сега вече проблема им е решен, поне след като си го обнових с по горна версия, всичко беше ок
Поздрави и успех !
Имах подобен проблем, но с друг телефоне - е71.
Според мен проблема беше в Ovi Suit, намерих доста мнения с подобни оплаквания. Сега вече проблема им е решен, поне след като си го обнових с по горна версия, всичко беше ок
Поздрави и успех !