N900
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: Nokia N900
Рефлаш му правих преди две седмици. Ето иначе какви програми имам инсталирани:
-
Ето иначе какви програми имам инсталирани:
Е и аз написах,че е рекорд:D Сериозно,карал е по 4 за 5 не съм много сигурен само с малко разговори и малко музика.
Кернела ли си сменил? Може да е от това.:|
А и от USB програмата може да е - все пак е в режим devel...
Имаше една програма която гледа разхода на енергия и кои програми "ядат" най-много енергия - виж р маемо.орг за нея. Може да помогне.
(yes)(beer)
А и от USB програмата може да е - все пак е в режим devel...
Имаше една програма която гледа разхода на енергия и кои програми "ядат" най-много енергия - виж р маемо.орг за нея. Може да помогне.
(yes)(beer)
-
[Quote]Кернела ли си сменил? Може да е от това.:|
А и от USB програмата може да е - все пак е в режим devel...[/Quote]
Ами да... заради USB-то го инсталирах.....да закачам флашка с USB кабела и преходник.
А и от USB програмата може да е - все пак е в режим devel...[/Quote]
Ами да... заради USB-то го инсталирах.....да закачам флашка с USB кабела и преходник.
Ако не полваш често USB флаш-а може би ще е по-добре да почакаш да изчистят бъговете от програмата и тогава да я инсталираш пак?
Но не съм сигурен, че ще можеш без hard reset да преинсталираш стария кернел... Аз имах подобен проблем и се оправи след flasher-3.5 ресет...
(beer)
Но не съм сигурен, че ще можеш без hard reset да преинсталираш стария кернел... Аз имах подобен проблем и се оправи след flasher-3.5 ресет...
(beer)
-
USB-то флаш-а я премахнах(деинсталирах)и кернел-а от самата икона се деинсталира и след това рест. на тела и вече си е със стандартния кернел.
Ще видя сега как ще се държи батерията.(yes)
Ще видя сега как ще се държи батерията.(yes)
Я всички притежатели с N900 да напишат колко време им изкарва батерията на тел.?! С Интернет(Wi-Fi),разговори и т.н. защото моята едвам,едвам изкарва дори един пълен ден. Дори поръчах втора батерия от ebay 1930mAh и пак не виждам да изкарва повече от стандартната си батерия. Направо ще полудея с тая батерия,откачам да го зареждам всеки ден,а и понякога по два пъти на ден.
и аз много се дразня.зареждам го по два пъти на ден.постояно ползвам трафик през 3дж мрежата.всъшност съм с карта данни в устроиството.не провеждам разговри въобще.само интернет-вместо лап топ.безжичния мие деактивиран,гпс също.дисплея е на средата,с кернел на 500мгх и това е.два пъти зареждам.с зарядното в джоба.но за сметка на това постояно съм онлайн.
и аз много се дразня.зареждам го по два пъти на ден.постояно ползвам трафик през 3дж мрежата.всъшност съм с карта данни в устроиството.не провеждам разговри въобще.само интернет-вместо лап топ.безжичния мие деактивиран,гпс също.дисплея е на средата,с кернел на 500мгх и това е.два пъти зареждам.с зарядното в джоба.но за сметка на това постояно съм онлайн.
:D
То няма нетбук, на който да издържи толкова батерията!
Ако постоянно ти тегли данни от нет-а - нормално да ти свършва батерията бързо.
Какви програми имаш инсталирани - най-вече има ли такива, които се синхронизират постоянно? Ако можеш - сложи по-дълъг период между синхронизиранията, това може малко да помогне.
Пробвал ли си без ограничение на MHz на процесора?
:)
ПП: сори, на много от въпросите ми си отговорил вече, така че ги изтрих от поста ми.
То няма нетбук, на който да издържи толкова батерията!
Ако постоянно ти тегли данни от нет-а - нормално да ти свършва батерията бързо.
Какви програми имаш инсталирани - най-вече има ли такива, които се синхронизират постоянно? Ако можеш - сложи по-дълъг период между синхронизиранията, това може малко да помогне.
Пробвал ли си без ограничение на MHz на процесора?
:)
ПП: сори, на много от въпросите ми си отговорил вече, така че ги изтрих от поста ми.
Нещо имаш объркано. Постоянно имам нет и то доста добър.Говоря доста. 2 дни минимум