N900
Re: Nokia N900
Нещо имаш объркано. Постоянно имам нет и то доста добър.Говоря доста. 2 дни минимум
нямам нищо объркано.
ще започна отначало.
имам устройството от десет месеца и постояно го ползвам на пълни обороти.да,отначало батерията държеше повече,но с течение на времето започна все по слабо да се представя.
първо,аз ползвам 3 дж,а не уай фай.3дж модема натоварва повече батерията от уай фай.ако искаш направи следния експеримент:зареди напълно устройство и започни да сърфираш в нета само през 3 дж,да видим колко ще изкара твоята батерия.при мен пада за около 4 часа постояно сърфиране.като имам включен скайп и фейсбук.нямам синхронизатори.и ползвам само мокроБ.играя браузерни игри и постояно съм онлайн.когато съм навън се налага да неспирам по няколко часа.
имам и 5800 и н97,и стях имам проблеми с батерията.
подържам маняшки устройството си и не позволявам да има проблеми.умея да боравя с екс терминал и т.н. с две думи разбираме се добре,но не ми стига заряда на батерията.
нямам нищо объркано.
ще започна отначало.
имам устройството от десет месеца и постояно го ползвам на пълни обороти.да,отначало батерията държеше повече,но с течение на времето започна все по слабо да се представя.
първо,аз ползвам 3 дж,а не уай фай.3дж модема натоварва повече батерията от уай фай.ако искаш направи следния експеримент:зареди напълно устройство и започни да сърфираш в нета само през 3 дж,да видим колко ще изкара твоята батерия.при мен пада за около 4 часа постояно сърфиране.като имам включен скайп и фейсбук.нямам синхронизатори.и ползвам само мокроБ.играя браузерни игри и постояно съм онлайн.когато съм навън се налага да неспирам по няколко часа.
имам и 5800 и н97,и стях имам проблеми с батерията.
подържам маняшки устройството си и не позволявам да има проблеми.умея да боравя с екс терминал и т.н. с две думи разбираме се добре,но не ми стига заряда на батерията.
Пробвал ли си без ограничение на MHz на процесора?
наи икономично работи на 500
наи икономично работи на 500
да допълня само:
правя около 8-10гигабайта на месец само от сърфиране!ползвам неограничен пакет данни.
правя около 8-10гигабайта на месец само от сърфиране!ползвам неограничен пакет данни.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Я всички които имат N900, да кажат къде им е произведен тел.? На моя пише Ю. Корея! Изобщо произвеждат ли се във Финландия.
Всички N900 са произведени в Корея, освен първите прототипи(< 1000 бройки) раздадени на девелоперите, които са произведени във Финландия. При тях липсва надиса N900 в дясно, както и има някои други минимални разлики.
Относно батерията - при мен издържа около два дни при умерено натоварване: 30-ина минути разговори на ден, около час браузване, twitter и проверка на пощата на всеки час.
Относно батерията - при мен издържа около два дни при умерено натоварване: 30-ина минути разговори на ден, около час браузване, twitter и проверка на пощата на всеки час.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Аз също така си знаех,че всички се произвеждат в Корея.. въпреки един от форума ми каза,че бил виждал N900 - Финландски.:D Освен на този където го е виждал.. да е от тези 1000-те бройки раздадени на девелоперите.:D
И на моя пише, че е произведен в Корея и дизайна е направен в Финландия.
Доколкото съм запознат всички Н900 са произведени в Корея.
(yes)
Доколкото съм запознат всички Н900 са произведени в Корея.
(yes)
moje6 li dami kaje6 kak e lock cod-a za nokiata ili nee edin i sa6t za si4ki 6toto go tarsih i nz kade da go vidq zada moga da restartiram nastroikite... mersi