C7
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Re: Nokia C7
Ех тези от Nokia се излагат и в трите им модела неможаха едни стерео тонколони да сложат, май 5800 ще си остане с най яките тонколони от сензорните им телефони.(angry)
За Symbiana си прав, много по бърз е и по плавен от предходните, ако си оправят браузъра ще стане перфектен.
Между другото днеска прочетох в сайта на Nokia че браузъра на Symbian 3 поддържа flash 10.1 което е страхотно.
За Symbiana си прав, много по бърз е и по плавен от предходните, ако си оправят браузъра ще стане перфектен.
Между другото днеска прочетох в сайта на Nokia че браузъра на Symbian 3 поддържа flash 10.1 което е страхотно.
Браузъра дано го оправят с някой ъпдейт,че се държи доста неадекватно! Иначе си поддържа всичко - което ме кефи много! Оправят ли го няма да има равен телефон в тоя клас като се има на предвид всичките му екстри.
За мен фактора 2 говоритела не е задължително синоним на качество на звук! Има доста модели телефони които се чуват добре и без гадно викане и кривене въпреки че са с един говорител!
За мен фактора 2 говоритела не е задължително синоним на качество на звук! Има доста модели телефони които се чуват добре и без гадно викане и кривене въпреки че са с един говорител!
Съгласен съм с теб, браузъра на симбиан е много зле. Спасението за сега е само в Опера-та. Инсталирай си през Ови или от другаде, далеч по- добре се работи с нея. Чета и за С6-01, и за С7 препоръчват да си сложиш Опера и мисля, че мултитъч зуум-а се запазва, както и при Симбиан-ския браузър при сърфиране(но не съм 100% сигурен). Х3-02 е същата работа макар, че е S40 в сравнение с вградения браузър Опера-та е по- бърза и плавна(само, че там я има инсталирана и не се налага да си я сваляш допълнително).
За тези които са се засилили да купуват въпросните N8/C7 за да не се изненадат неприятно, препоръчвам да прочетат статията на следния линк
http://www.mobile-review.com/articles/2010/n8-brak-en.shtml
http://www.mobile-review.com/articles/2010/n8-brak-en.shtml
Вчера си го купих - добро телефонче, доста е пъргав. Сано нещо се замотах със скайпа, някаква идея как и от къде да си го дръпна и инстална
отваряш през телефона skype.com/m
Напиши едно кратко ревю на телефона от първите си впечатления ,моля те, за браузването, за видеото, за музиката и евентуално ако имаш впечатления от батерията, ще е полезно за хората да се ориентират що за машинка е:)
Значи оригиналния браузър не е от добрите(но има мултитъч), обаче му сложих опера 10, която е по - добра, но няма мутитъч. Батерията още не е разработена добре. Навигацията ме открива за части от секунадата. Дисплея е добър, симбиана е много чувствителен и бърз, звука добър. До камерата още не съм стигнал. Филмите вървят мазно. Сдвояване с компа(с виста х 64 съм) е страшно бързо и лесно). В овито има доста джаджи за симбиан 3. Скайпа си бачка перфектно. След няколко дни ще имам впечетления от камерата:)
Звукът при разговор как е? Ще чакаме да споделиш по-късно за камерата и батерията(yes)