C7
Re: Nokia C7
Моят е от Германос - засега се държи добре. Кога си го купил
Нали коментираха че са взели мерки и е коригиран проблема! Как може да се разбере телефона кога е произведен ?
Ако в щатите ти стане така на телефона ще ти го сменят с нов без въпроси , но в нащо село все още няма такава политика! Тук даваш 1000 лв. и недай си боже да ти дефектира нещо,започва се серия от ходене по сервизи и магазини,жалби и т.н
Ако в щатите ти стане така на телефона ще ти го сменят с нов без въпроси , но в нащо село все още няма такава политика! Тук даваш 1000 лв. и недай си боже да ти дефектира нещо,започва се серия от ходене по сервизи и магазини,жалби и т.н
Ама то, ако му е на няколко дни тел-а, да ходи да иска подмяна, ако му откажат, да звъни на КЗП и ако може да се направи нещо да го направи колкото се може по-бързо.(yes)
Да иска смяна може, но без законово основание (а такова в БГ няма) няма да стане. А да си купиш нов телефон и да си потрошиш нервите по сервизи, които нищо не разбират и само могат да преинсталират софтуера си е голяма емоция. Колкото до решаването на проблема с хардуера при Е7 и N8 - според специалисти дори да са решили проблема доставките на подобрените бройки ще доидат най-рано февруари. Дотогава остава да стискаме палци ако купуваме
Телефона го купих на 11.12.2010г. Сега чакам нов. Дано да не се окаже като първия. Ако да ще си искам парите обратно и ще си търся др. модел
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Е навих се вече! Това ще е новия ми телефон! Гледам някои лоши работи за него,но дано да имам късмет:)
Засега е добре, даже оня ден го изтурвах на плочките( от 1 метър), и се разпарчалоса, после го събрах, пуснах го и той запали!
Разбрах че телефона правел много проблеми и бързо се развалял след като го купиш.Някакви идеи от какво може да е това?
Днес го разгледах в магазин на Виваком. Останах впечатлен честно казно. Чувствителността на дисплея е много добра. Разгледах и един N8 който в сравнение с С7 лагваше доста. Доста се пише за проблемите на С7 със забиване и рестартиране но смятам че ако ги оправят и намалят малко цената този телефон ще бъде един много добър избор.
Вече седмица съм с него и нямам проблеми. Доста бързо работи. Има си режим пестене на енергията, втори ден съм на него и не е мръднал