E72
Re: Nokia E72
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
При мен този проблем съществуваше когато бях с версия на софтуера 031.023, но след като си направих ъбдейт до версия 052.005 вече не засича при снимане на видео
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Изтрит коментар.
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Изтрит коментар.
сложил си ти най новата версия ама тя не може да се хакне:S
-
- Регистриран: 06 дек 2010, 11:21
здравейте,
някой може ли да ми каже кой точно допълнителен файл се итриваше при цялостното изтриване на Оvi maps, понеже ще си слагам на garmin.
А и освен от от къде другаде мога да смъквам софтуер и игри за този телефон?
може да ми пишете на : [email protected]
някой може ли да ми каже кой точно допълнителен файл се итриваше при цялостното изтриване на Оvi maps, понеже ще си слагам на garmin.
А и освен от от къде другаде мога да смъквам софтуер и игри за този телефон?
може да ми пишете на : [email protected]
здравейте,
И аз се интересувам от този въпрос.Някой знае ли отговора ?
И аз се интересувам от този въпрос.Някой знае ли отговора ?
-
- Регистриран: 06 дек 2010, 11:21
Здравейте , отново
да знаете от къде мога да си смъкна binpda / Blizzard installer /, за да мога да цъкам N-gage игрички на е72.
проверих в all4smartphnone, но го няма / т.е. грешка в сайта за смъкване /
да знаете от къде мога да си смъкна binpda / Blizzard installer /, за да мога да цъкам N-gage игрички на е72.
проверих в all4smartphnone, но го няма / т.е. грешка в сайта за смъкване /
Timberwolf, купил си си бизнес телефон, а първото нещо най-важно за тебе е да му изтриеш картите за да може да го наблъскаш с игрички, за мене по голяма простотия няма... Ама какво се учудвам гъзарията и простотията край нямат.
П.С. и преди да тръгнеш да ми казваш, че игрите са ти докато няма каво да правиш между бизнес срещите ти и че ще пратвиш каквото искаш и ще си купуваш каквото искаш...спести го! Аз не ти казвам какво да правиш, а просто те карам да се замислиш малко.
П.С. и преди да тръгнеш да ми казваш, че игрите са ти докато няма каво да правиш между бизнес срещите ти и че ще пратвиш каквото искаш и ще си купуваш каквото искаш...спести го! Аз не ти казвам какво да правиш, а просто те карам да се замислиш малко.