5530 XpressMusic
-
- Регистриран: 04 окт 2006, 19:24
Проблем с нета...
:| Здравейте! Много съм доволен от 5530 досега, като изключим, че се рестартира понякога без причина. Проблемът е, че Reset-нах рутера вкъщи и сега телефона се свързва с него, но някак си чрез старите User name и Password и съответно не зарежда никакви страници. Искам да му задам новите параметри за свързване с рутера, но никъде в телефона не намирам опция за промяна на User name & Pasword. Ако някой може да ми помогне с този прблем, ще му бъда много благодарен (woo). Искам да попитам как се инсталират игри на телефона и къде да съхранявам .jar файловете и достатъчни ли са само те за да тръгне игра? Ефективно ли е да проверявам всички инсталационни файлове чрез Avast Antivirus на PC и след това да ги качвам на телефона? Благодаря ви предварително!:)
-
- Регистриран: 19 дек 2010, 22:28
Re: Nokia 5530 XpressMusic
А от този саит ли си го купил?:|
здравейте,искам да попитам как да направя определен контакт да звъни с определена мелодия на 5530.пробвах със/ използване тон-присвои към контакт /но нестава
Re: Проблем с нета...
Значи... влизаш в настройки -> свързване -> крайни точки -> интернет и от там я променяш. За по сигурно(а и от личен опит) директно я изтрий като точка за достъп и на ново се свържи с нея.
-
- Регистриран: 04 окт 2006, 19:24
Re: Проблем с нета...
Благодаря за точните указания! Оправих го много бързо и сега всицхко е Ок(yes)
Хора имам голям проблем с моята NOKIA 5530 XPRESS MUSIC.Искам да попитам как може да трия проложения, защото си истеглих няколко приложения и са пална боза.Моля за бърз и коректен отговор:(
Настройки->Мениджър приложения->Инсталирани приложения->избираш ненужното такова->Опции->Деинсталиране.
Mерси! мНого мерси за отговора. Бог да та богослови !!!(woo)(woo)(woo)
хахаха, благодаря за благословията пич, до сега така не ми бяха благодарили, радвам се че помогнах!
:| Телефончето е супер , само че искам да попитам можели некой да ми каже от каде може да си дръпна Skype и некакъв браузър и дали може да говоря и да пиша безплатно в Skype , все пак като съм хванал Wi-Fi мрежа де ??? :|