C7
Re: Nokia C7
ЗНАЕТЕ ЛИ ДАЛИ ГО ИМА НЯКАДЕ ПО ОПЕРАТОРИТЕ BROWN кафяв този модел, благодаря предварително ако някой се е интересувал?:S
виваком го имат само в черно, глобул го имат само в сребристо, за мтел не знам в какъв цвят го предлагат, но видях на сайта им цената - 799 лева без договор, в глобул без договор е 749 лв.
-
- Регистриран: 03 яну 2011, 22:41
Здравейте! Виждам,че има запознати хора с този телефон,искам да ви попитам дали сте наясно как стои въпроса с тези проблеми,които създават нокиа с7 закупени извън България??? Дали има някаква разлика или е същото,понеже имам възможност да си купя на много изгодна цена и се колебая между НТС , Нокиа С7,Нокиа Н8,Самсунг Уейв еС8500 . Ако можете да ме посъветвате нещо ще съм ви много благодарна,понеже грам не разбирам от телефони :) Мерси предварително
-
- Регистриран: 10 яну 2010, 10:58
Здравейте,аз съм с този телефон от няколко дни,но немога да изпращам файлове с bluetooth обаче на мен могат да ми пращат какъв е проблема?
Tedi_Ivanova - вземай си смело една C7-ца и си свиркай :) (yes)
Самсунга е много як .. екран ,снимки и видео са доста добри , като минуси ...няма добра навигация за него, няма Angry Birds , няма и кадърно работещ скайп :)
Самсунга е много як .. екран ,снимки и видео са доста добри , като минуси ...няма добра навигация за него, няма Angry Birds , няма и кадърно работещ скайп :)
При мен същият проблем с Nokia C6-01(изключва се сам и след това няма включване поне 2 часа),върнах го в магазина,сега чакам да видим какво ще измислят
Може ли някой който има този телефон да каже как му се изключва интернета. Постоянно е свързан. Ако не към WiFi рутерът тръгва да се вързва през 3G мрежата и немога да намеря как се спира нито wireless-a нито да не ми позюлзва интернет през 3G?? Моля помогнете!
Ами не знам, аз съм на неограничен мобилен интернет, и въобще не ми пука;)
И аз се навих да го купя, но случих на тотално дефектирала бройка. Телефонът забива на елементарни приложения като календар, след снимка с камерата замръзва и без рестарт не се решава проблема, телефонът грее много сериозно ей така просто като си стои на бюрото, не могат да се килват апликациите и още много проблеми които успях да забележа само за 1 час използване , през който час телефонът се рестартира сам 3 пъти!!!
Тотално разочарование е този телефон, дано новата бройка която ми обещаха от Глобул се окаже качествена :|
Преди избора си ползвах 2 дена една Н8 от вивател и нямаше никакви ядове, затова се и навих да си взема С7, като по-бюджетно решение, но уви...
Съветът ми е да не се бърза с покупка на С7.
Тотално разочарование е този телефон, дано новата бройка която ми обещаха от Глобул се окаже качествена :|
Преди избора си ползвах 2 дена една Н8 от вивател и нямаше никакви ядове, затова се и навих да си взема С7, като по-бюджетно решение, но уви...
Съветът ми е да не се бърза с покупка на С7.
Моя вече е на месец, и всичко си е ок;)- от германос е