X2
Re: Nokia X2
Здравейте! Знае ли някой дали мога да сложа дисплей от нокиа х3 на този телефон? Или от някоя друга нокия?
Здравейте, някой може ли да ми каже, защо като се опитам да заснема видео ми изписва- "не мога да запаметя файла". За снимки няма проблем. Благодаря.
Отиваш в Настройки на видеоклип и оттам на Дължина на видеоклипа му даваш Възм.максимална.Опитай и кажи става ли(yes)
Телефона ми се вижда добър. Някой може ли да ми каже колко издържа батерията, че тя ми се вижда малко слаба? Благодаря предварително ;)
Вчера си купих въпросния телефон от Германос. Обаче нямам USB-кабел в "комплект-а". Някой да знае нещо по въпроса?
ЗАЩО не попита Германос за дата кабела? Нокиата ти румънско производство ли е?
моя е целия черен, и копчетата отстрани са му черни, правен е в румъния, няма ехо когато се говори, звука е доста добър, още не съм разбрал как се иключва звука когато снимаш и не знам как да си намаля яркостт на екрана, моля някой ако знае да каже
zdraveite!! predlagat mi ot globul nokia 6303 classic i X2 spored vas koq e po dobra kato bateriq kamera zvuk displey i po malko bagava koq da vzema blagodarq predvaritelno za otg :)
При всички положения 6303 е по добра.Няма никакво място за сравнение.Шеста серия на нокиа е много по сполучлива от втора.А и къде ще сравняваш панелът от нераждавейка с този от евтина пластмаса.Въпреки това решението си е изцяло твое.Успех...!(coffee)