C7
Re: Nokia C7
Проблема при моя телефон е бил батерията фабричната нещо се е прецакала не знам защо направени са двете зареждания по 12 часа като е изтощаван напълно но неможах да спася батерията закупих нова и сега телефона спокойно държи 3 дена след като се говори на него и се ползва интернет.
Nokia Connecting People
Nokia C7 2010
Nokia Connecting People
Nokia C7 2010
Значи извадих картата памет на Е52 с инсталираната карта на BG(която е достатъчно подробна между другото) и я поставих в моя С7.......когато стартирах навигацията ми изписа че картовите данни са несъвместими с приложението (angry)(angry)(angry).......та питах защо Е52 отваря картата от Ovi maps а С7 не ще.....и ако може да ми дадете линк за сваляне на безплатен Garmin и карта на Европа...Все пак не ми се дават 250 лева.....това са доста(beer)(beer)(beer)(beer)(beer)
Здравейте марсианци извинете симбианци работи ли ви още бракмата.
Твоята да не е издала багажа ?
Бачка без грешка, чакаме с нетърпение ъпдейта, някой да знае кога излиза;)
Нямам си на представа кога ще е, но аз ще задам въпроса зане ли се кога и къде излиза ъпдейт наплеър на нокията за гледане на филми и дали ще може да се пуска със субтитри ?
Ако някой има информация моля да отговори.
Ако някой има информация моля да отговори.
За N8 пуснаха вече ъпдейт който вади субтитри
Е сегаа остава и за Nokia C7 да се направи нещо...
Има video update и за C7. Аз го инсталирах през OVI Suite. Сега субтитрите тръгват, но трябва да са с UTF-8 кодировка.
Определено вървят но както се каза трябва да са в UTF-8. Ще се тества колко време може да изкара като се пускат филми на него и се говори ... 1 ден май е максимума му ...