X3
Re: Nokia X3
X3 има по-голям дисплей от този на 5300 - 2.2 инча. По-добра камера. Има два високоговорители. FM Radio s RDS, антена... по-тънак е... има си светкавица макари не толкова силна.. все пак превъзхожда по много неща 5300
Днес си купих тоя телефон.До сега бях с nokia 3110 classic.Значи страхотен е във всяко едно отношение.Разучих го напълно.Но свири малко по-слабо от моята 3110, но за сметка на това звука е по-ясен.Единственото нещо, което много ме дразни е камерата.Ужасна е!На светло прави долу-горе добри снимки, но при намалено осветление ги прави дори по зле и от 3110.3110 е без светкавица, но има много силен нощен режим.На тази аз ли не и откривам нощния режим или си е просто супер скапана камерата?!?(angry)
dobre a zvaneneto kak ti e ima6 li go toq problem koito az! pri men parvona4alnoto zvanene e mn slabo i sl tova zapo4va da se usilva, pri polojenie 4e e nastroen na zvanene, a na na povi6ava6t
da imam go syshtiq problem i az no to ne e problem to si e taka i pri 3110 classik beshe taka i pri dosta nokii e taka prosto taka si gi pravqt a tvoqta kamera kak e ?!?
-
- Регистриран: 14 апр 2010, 15:23
Да те питам заслужава ли си този телефон?
Зависи какво искаш от него.Перфектен е само в 2 отношения - музика и интернет.Останалото е на много ниско ниво според мен.Ако имах възможност бих го заменил за друг.
Извинявам се,че се намесвам,но държа да кажа,че този телефон НЕ СИ СТРУВА!!!!!!!!!!! Имам такъв,само на 6 месеца е-два от които в сервиза на Нокиа.........Чисто нов телефон закупен от магазин,не е втора или 3-та ръка,с гаранция,не е изтърван,не е мокрен,няма дори драскотина,но.......
-
- Регистриран: 23 яну 2011, 00:19
аз пък съм доволен от този телефон вече го имам от няколко месеца и нито веднъж не ми е създал някъкв проблем
-
- Регистриран: 04 авг 2011, 14:00
А някой да ми каже има ли опция и как може да се изтрие входящ разговор от регистъра, ако входящия разговор е от скрит номер ?
Nokia X3
Телефонът не е лош. Има не много силен, но качествен звук. Дисплеят обаче не се вижда изобщо на слънцето и има много голяма консумация. Камерата прави хубави снимки през деня, но вечер е под всякаква критика. Освен че няма светкавица, няма и нощен режим. Телефонът се справя доста добре с интернет. Става за Facebook, Skype и гледане на клипчета в интернет. Батерията може да се изтощи за 1 ден, но може да издържи и до 6 дни, но като цяло не е от най-издръжливите. Макар, че телефонът е слайдер, е доста стабилен и здрав. Допълнителните копчета са много удобни.