C7
Re: Nokia C7
Тази вечер гледах за ъпдейти през Wi-fi но няма нищо ...всъщност откакто сме го взели ъпдейт не е засичал!
Чакам да ъпдейтна да видим как ще са субтитрите , тъкмо съм му взел кабел като на N8 и ако ходим някаде мога да наблъскам повече филми във флашка!
А някой пробвал ли е да закачи юсб хард диск.... дали ще мине номера :)
Чакам да ъпдейтна да видим как ще са субтитрите , тъкмо съм му взел кабел като на N8 и ако ходим някаде мога да наблъскам повече филми във флашка!
А някой пробвал ли е да закачи юсб хард диск.... дали ще мине номера :)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Февруари ще излезе ъпдейта.
Тогава ще е старта на Е7,а той е със Symbian 3.Забавиха го заради големия ъпдейт.
Тогава ще е старта на Е7,а той е със Symbian 3.Забавиха го заради големия ъпдейт.
Откъде го взе, и колко пари е?
Ще остареем с тея Ъпдейти и трябва да са на по чести и да има нови БЕЗПЛАТНИ приложения за телефоните на Nokia C7 :)
Писах и в темата на N8,но там не ме отрази никой :) ... а тук някой да има идея ?
Имате ли идея каде в телефона се намира приложението за блутут клавиатура?
Мъча се да сдвоя такава на Nokia C7,към клавиатурата си има диск с това приложение като се мъча да го инстална ми казва че вече има такова ...прерових телефон и не го открих!
Имате ли идея каде в телефона се намира приложението за блутут клавиатура?
Мъча се да сдвоя такава на Nokia C7,към клавиатурата си има диск с това приложение като се мъча да го инстална ми казва че вече има такова ...прерових телефон и не го открих!
Имам питане към тези които имат този телефон:
На Symbian^3 приложението Quickoffice което има в телефона как може да се направи да се ползва word и excell без да му с еправят каквито и да е регистрации ? Идеи някой има ли ?
На Symbian^3 приложението Quickoffice което има в телефона как може да се направи да се ползва word и excell без да му с еправят каквито и да е регистрации ? Идеи някой има ли ?
на телефона е инсталирана версия за четене на word i excel файлове, аз си платих 22 лева за пълната версия с редакция и т.н. и съм много доволен. Ето линка за сайта http://www.quickoffice.com/quickoffice_symbian/
А който няма кредитна карта неможе да го закупи този софтуер.
аз го закупих с дебитна карта Виза електрон издадена от Райфайзен банк. Дебитните карти виза електрон се издават от повечето банки в България безплатно и са без годишни такси за разлика от кредитните :)
Здравейте, малко тъп въпрос, но ще се радвам ако ми обясните :D
Как да си запаметя номер от набрани или пропуснати номера? Смисъл такъв - давам на пропуснати и не мога да маркирам дадения номер а направо се набира. От опции няма такава функция "запамети" . Не знам дали ме разбрахте.
Как да си запаметя номер от набрани или пропуснати номера? Смисъл такъв - давам на пропуснати и не мога да маркирам дадения номер а направо се набира. От опции няма такава функция "запамети" . Не знам дали ме разбрахте.