6700 classic
Re: Nokia 6700 classic
i as imam takyv problem ako znaesh ot kade i kvo da se naprav kaji kolega
Имаше коментар някъде и бях чел за подобен проблем.Тогава се е оказало,че микрофона на някои модели е монтиран на много не подходящо място и често се е случвало неволно да се закрива със ръка при разговор,съответно на отсрещната страна не са ги чували добре и доста по слабо чак до заглъхване.(coffee)
-
- Регистриран: 08 мар 2010, 16:52
Здравейтеа!Купих си 6700 внос от англия,разкодирах го в сервиз,ползвах го известно време и ми се появи един проблем.Понякога телефона забива и се изкючва сам,като го включа тръгва и работи.А вчера ми се случи така,че да не мога да го вкюча веднага а след наколко минути.
Ако някои има някакви идеи от какво можв да е (софтуер или нещо бдруго) моля пишете.Може и на мейла.Благодаря предварително.
Ако някои има някакви идеи от какво можв да е (софтуер или нещо бдруго) моля пишете.Може и на мейла.Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 21 яну 2010, 14:03
пич виж му батерията дали легнала добре на мястото си защото при този модел има една пластина в долния край която заступорява батерията когато тази пластинка се разхлаби от там може би ти идва и проблема повдигни двете крачета на тая пластинка след като махнеш батерията ще ги видиш
Здравейтколеги!Имам въпрос към всички вас:още в началото не ми тръгна навигацията на тлф и след като я изтеглих наново тръгна, но ги няма гласовите указания/изтеглени са в мемо картата/.въпросът ми е трябва ли да ги преместя на друго място или трябва да извърша нещо друго?От къде да изтегля подробна карта на Бг?Благодаря предварително!
Колеги,някой да е инсталирал или да знае как и от каде може да се сложи скайп на това телефонче...?Тези дни ще минавам на пакет с безплатен интернет от Глобул на цена 24.90 и ми се иска да го използвам максимално за парите си.:):):)(coffee)
i az nemoga da namerq skaip kade ni ne opitah da tarsq i ni6to i po germanos popitah i sas operatorite govorih kazaha 4e podarja skaip no nego namiram ;)
Най после намерих скайп за нокиа сериа 40 с резолюция 240x320.За чат работи прекрасно,за разговор трябва кредит.Иначе взема пари само за трансфера,но ако имаш интернет към пакета-нямаш никакви грижи.:);)(whistle)
Някой знае ли как се ъплоудват снимки от приложението на Fcebook за 6700,при старата ми нокиа н95 си го имаше в менюто и ставаше както на PC-то,но на 6700 не мога да го намеря,мога да си променям статуса,да коментирам снимки и други статуси ,но как да кача снимка на сайта директно от телефона не знам.:|
-
- Регистриран: 07 мар 2011, 14:15
Имам проблеми с bluetooth не може да се включва.Не мога нито да изпращам,нито да получавам нещо чрез bluetooth.Когато искам да изпратя нещо ми изписва търсенето отменено.Телефонът не е изтърван. Някой може ли да ми каже дали може да се оправи или не.