C7
Re: Nokia C7 -ревю2
Къде за София мога да намеря кабела за свързванеане с Флашка . Има го в комплекта на N8. ADAPTER CABLE CA-157 OTG USB.
Някой случайно да е изтрил уиджета ''Отидете в музика'' на началния екран? Дали ще може да се възстанови после? Има уиджет ''Музикален плеър'', но като го сложа на екрана и го цъкам нищо не става, не се включва плеър. Като пусна музика, пак нищо не изписва на него.
Мисля си, че преди като си пусках музика се изписваше името на песента в уиджета ''Отидете в музика'' и можеше да се контролира от там. Сега като го правя не става.
Сега го рестартирах и всичко работи перфектно!:D
Мисля си, че преди като си пусках музика се изписваше името на песента в уиджета ''Отидете в музика'' и можеше да се контролира от там. Сега като го правя не става.
Сега го рестартирах и всичко работи перфектно!:D
Междувременно на сървърите на Nokia се появи ъпдейта PR2.0, но за американската версия нa C7, която се очаква да бъде представена съвсем скоро - сигурно по време на CTIA около 20 март. Вече има и хора, които са го флашнали в европейските C7. Една от промените е активирането на NFC. Най-вероятно скоро ще излезе и за тукашната версия на C7, C6-01, N8 и E7.
[Quote]1. New potrait qwerty keyboard
2. Near Filed Communication(NFC) there in connectivity
3. switching from first to 2nd hs is too much smoother......like in a video on youtube
4. pre loaded games-- fruit ninja lite,labrynth 3d lite,doodle fit and action bowling demo
5. kinetic scrollong is much more smoother gives nice effect on ending
6. photos are directly opened....no need to select all ,album as option is available inside the gallery between 3 buttons
7. mark multiple available in contacts dont know it was there in previous version......
8. java version is 2.2 i think its updated
9. phone model is c7-00.1 written there........as it is rm-691 but it is compatible with rm-675
10.IN screenshot 11 and 19 the middle button is new to change from aa images to album etc......
11. in computer or laptop new drivers of c7-00.1 will be installed......
12.in msg reader the voice has been changed to jane.....
13.quick office's version is 6.4.279 and adobe reader is v10.0.104.....screenshot posted
srry cant post any video....but here some videos which are alredy posted on youtube......its the same i think....
14. i think battery has got imroved as i got 1 cell down after sometime.....not sure about this.....
15. loading animation is there when we click some application(screenshot 18)
16.transparent wigdets on default there(screenshot 22)[/Quote]
тук има и снимки
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=43605.0
[Quote]1. New potrait qwerty keyboard
2. Near Filed Communication(NFC) there in connectivity
3. switching from first to 2nd hs is too much smoother......like in a video on youtube
4. pre loaded games-- fruit ninja lite,labrynth 3d lite,doodle fit and action bowling demo
5. kinetic scrollong is much more smoother gives nice effect on ending
6. photos are directly opened....no need to select all ,album as option is available inside the gallery between 3 buttons
7. mark multiple available in contacts dont know it was there in previous version......
8. java version is 2.2 i think its updated
9. phone model is c7-00.1 written there........as it is rm-691 but it is compatible with rm-675
10.IN screenshot 11 and 19 the middle button is new to change from aa images to album etc......
11. in computer or laptop new drivers of c7-00.1 will be installed......
12.in msg reader the voice has been changed to jane.....
13.quick office's version is 6.4.279 and adobe reader is v10.0.104.....screenshot posted
srry cant post any video....but here some videos which are alredy posted on youtube......its the same i think....
14. i think battery has got imroved as i got 1 cell down after sometime.....not sure about this.....
15. loading animation is there when we click some application(screenshot 18)
16.transparent wigdets on default there(screenshot 22)[/Quote]
тук има и снимки
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=43605.0
В едно "симпатично" малко магазинче за аксесоари и GSM-и на ул. Солунска между ул. Княз Ворис I и ул. Цар Асен. Аз си купих от там и на всичко отгоре, взе, че проработи:D! Успех и да почерпиш(beer)!
С този телефон може ли да се гледат онлайн телевизий?Те изискват браузер с пуснати кукийс и потдръжка на флаш9 и нагоре.Ето един хубав сайт с телевизий,който иска да пробва и да сподели.......http://tvonline.bx-design.com
Re: Nokia C7
Привет, имам голям проблем :
преди 3-4дни си свалях карти на за gps и след като си ги свалих реших и да си актуализира софтуера но в един момент ми прекъсна връзката и сега ми изчезна кирилизацията, върнах му заводските настройки но отново го нямам менюто на български и не знам какво да правя. може ли някой да ми даде идея как да си върна менюто на български ?
преди 3-4дни си свалях карти на за gps и след като си ги свалих реших и да си актуализира софтуера но в един момент ми прекъсна връзката и сега ми изчезна кирилизацията, върнах му заводските настройки но отново го нямам менюто на български и не знам какво да правя. може ли някой да ми даде идея как да си върна менюто на български ?
Re: Nokia C7
Здрасти. След ъпдейт ми е изчезвал БГ езика на Е51.Този проблем ми се е случвал с телефони купувани от некви си неизвестни магазини, където ги разкодират. Слагат БГ но не сменят т.н. продуктов код .Това е информация записана в телефона за търговеца т.е. операторите ни или големи търговци. Тя служи за идентификация на телефона при ъпдейти и други операции.Ако тела е купен от ТИМ например, при ъпдейт системата го разпознава и му слага езици каквито има за Тимаджийските телефони т.е. без БГ.
Сложно беше да сменя прод. код с такъв за БГ, но намерих упътване за процеса във форума за Е51 .Там имаше и няколко кода които свършиха работа .За С7 НАСТРОЙКИ-ТЕЛЕФОН-УПРАВЛЕНИЕ -АКТУАЛ. УСТРОЙСТВО-КОД НА ПРОДУКТА - 059F850. Тела е купуван от Мтел. Не съм сигурен че е това. Ако имаш гаранция -ползвай я, но ако само ти сложат БГ при следващ ъпдейт пак ще изчезне БГ езика.
Ако сменяш прод . код или други такива НЯМА ГАРАНЦИЯ КАКВО ЩЕ СТАНЕ. Май още никой не го е правил със С7 . (yes)
Сложно беше да сменя прод. код с такъв за БГ, но намерих упътване за процеса във форума за Е51 .Там имаше и няколко кода които свършиха работа .За С7 НАСТРОЙКИ-ТЕЛЕФОН-УПРАВЛЕНИЕ -АКТУАЛ. УСТРОЙСТВО-КОД НА ПРОДУКТА - 059F850. Тела е купуван от Мтел. Не съм сигурен че е това. Ако имаш гаранция -ползвай я, но ако само ти сложат БГ при следващ ъпдейт пак ще изчезне БГ езика.
Ако сменяш прод . код или други такива НЯМА ГАРАНЦИЯ КАКВО ЩЕ СТАНЕ. Май още никой не го е правил със С7 . (yes)
Благодаря за инфото за кабела за Флашка . 15 лв. беше за инфо за който се интересува. Даже е Нокиа.(yes)
колеги,немога да инсталирам нито 1 приложение от ОВИ СТОР.Може ли някой да ми помогне(blush).Иначе направих новата актуализация и всичко си е наред.Благодаря ви предварително
субтитри на БГ
Днес пуснах филм в xvid ,субтитрите бяха в srt но тръгнаха на Гръцки. На компа са си БГ , името е еднакво с това на филма. Някой дали подкара субтитри на филм и как. Знам че има много маниаци по форумите та дайте идея как да подкараме субтитрите.