C6-01
Re: Nokia C6-01
Изтриване на съобщение : Меню - Съобщения - Изходящи - задържаш пръст върху съобщението - Изтриване
Здравейте, от три дни имам телефона и не е спрял да се рестартира. Купен е от Технополис и утре отивам там. Доста съм скептичен относно какво точно ще ми обяснят.
Зравейте, имам телефона от три дни и на втория час след като го влючих, започна да се рестартира. Отдавна загбих бройката на рестартите . Купен е от Технополис за 580лв и утре отивам да видя какво ще ми обяснят.
Вчера ходих до Технополис, но телефона се закрепи, понеже го бях изключил от предишният ден. След като си тръгнах започна отново да се рестартира, не ми се връщаше обратно. Днес отидах отново и даже неможаха да го отключат. На секундата го взеха за ремонт, поколебаха се да го сменят с нов, но и за мен е по добре ремонт, защото го изпращат директно в завода в Унгария. След месец ще видим ???
С този телефон може ли да се гледат онлайн телевизий?Те изискват браузер с пуснати кукийс и потдръжка на флаш9 и нагоре.Ето един хубав сайт с телевизий,който иска да пробва и да сподели.......http://tvonline.bx-design.com
Много хубаво се изказа за бъдещето на симбиан3 аз имам ц6-01 и на скиптиците мога да кажа да го д...т, защото само клевети отнесе тая нокиа по сайтовете и от хора дето се взеха за разбирачи.С6-01 е идеалният смартфон.
С7 като излена на по-висока цена залужава ли я повече от с6-01.
Преди малко направих ъпдейт на нокиата и БГ езикът изчезна ,ако някой може да помогне да го върна ще е супер.
Здравейте,пробвах филм със субтитри на C6-01,филма тръгна ,но без субтитри.Субтитрите бяха предварително конвертирани в UTF-8 с Notepad и бяха със същото име като на филма,но не тръгнаха.Данеби ъпдейта за плеъра и субтитрите да е само за N8?Някой пускал ли е субтитри на С7 или C6-01?