C7
Re: субтитри на БГ
Софуерно и хардуерно м/у двата няма разлика. Не съм бачкал със Н8, но моят Ц7 вече 4 месеца се държи доста добре, Стъклото не се драска(не знам да ли е Горила). Има 3 хардуерни бутона(Н8 само един). Чете всякакви видове формати. Най - дразнещия недостатък(за мен) е , че е слаба батерията
Само N8 има такъв сензор на камерата, затова и снима така. Другата разлика е че C7 няма това мащабиране (zoom) без загуба в качеството при снимане на видео, което има N8.
Благодаря Ви за отговорите,
chilko, дали този снезор влияе само на снимките или и на видеото? (извинете за тъпия въпрос (blush))
chilko, дали този снезор влияе само на снимките или и на видеото? (извинете за тъпия въпрос (blush))
С какво пускаме FLV формат?
Цъкаш в/у файла, и той тръгва без проблем
Mp3 player за С7
Някой знае ли работещ player за музика. Инсталирал съм вече 20 поне за 5800( Power mp3 и някой други) но не тръгват. Искам да ми отваря папки в картата памет а не да му правя плей листи. Ако имате дайте но да е проверен че работи на С7.
Не става като цъкна на него. Опитва да го отвори и и излиза автоматично без да отвори квото и да е... :(
Да не би да трябва да го преместя някъде по папките...не знам...
ХЕЛП ! (blush):S
Да не би да трябва да го преместя някъде по папките...не знам...
ХЕЛП ! (blush):S
Аз си свалих клипче от ютуб, метнах го на телефона и като кликнах се отвори безпроблемно
Device Update...
Здравейте днес получих C7-00 Device update не виждам някаква разлика от преди ... Някой да има нов Update ?
Re: Nokia C7
Кой телефон е по-добър според вас Н8 или Ц7 .... защото се колебая м/у двата и не знам кой да си взема ? :)