C7
Re: Nokia C7
Вземаш C7 с 200 лв по-евтин е, а имат горе-долу идентичен хардуеър с N8 :)
Ами незнам аз 1 се спрях на Ц7 , но 4етох много отрицателни мнения за него и за това сега се двуумя .....
Ако имаш 200 лв излишни - вземай N8 :)
Най - добре изчакай Lg Optimus 2x, мани ги тия Нокии;)
Re: Mp3 player за С7
Folder Play, точно каквото търсиш... FolderPlay_v1.8.sisx (beer)
Re: Mp3 player за С7
Благодаря за препоръката за плеърчето( FolderPlay) ,работи лесно и коректно.
Здравейте !
Преди няколко дни си купих апарата и днес докато си слушах музика, се натъкнах на една подробност ...
дясната тонколонка не работи ( пробвах с музика, клипове, радио, високоговорител ... )
Всъщност не намерих информация колко тонколони има, но при вида на два отвора на гърба на телефона ... би трябвало да са две :)
Та... въпросът ми е - две тонколонки ли са или десният отвор е за ... красота ? :)
Преди няколко дни си купих апарата и днес докато си слушах музика, се натъкнах на една подробност ...
дясната тонколонка не работи ( пробвах с музика, клипове, радио, високоговорител ... )
Всъщност не намерих информация колко тонколони има, но при вида на два отвора на гърба на телефона ... би трябвало да са две :)
Та... въпросът ми е - две тонколонки ли са или десният отвор е за ... красота ? :)
Другата е имитация, само едната е работеща;)
Направо ще падна как може да се имитира колонка и че е стерео. А аз си мислих че е стерео и че ще вади по добър звук от Н8. :)
Под 2 метра стерео ефекта не се усеща, хората са измислили слушалки за целта. Стига ривали... :) :P (beer)