N96
Re: Nokia N96
която и да вземеш,няма да сгрешиш,но аз предпочитам 95
-
- Регистриран: 03 ное 2006, 15:14
Аз лично съм много доволен от телефона. Нямам никакви проблеми ( освен, че не мога да му напълня масс меморито :) ) Но като цяло всичко си работи, не се рестартира, не ми изключва, не ми дава грешки. Много съм доволен.
pi4ove neznam kak se raboti tuka v toq sait :D:D:D ama naskoro si zeh n96 mnogo hubav telefon ama da vi pitam za kvo tolkova mi zapicha???
чесно казнао като дизайн е много як тоя телефон просто няма забележка а до колкото инфра порта
не може в една чиния да има 100 вида ястия така е и с телефона пък било то и инфра червен
блутота е мн по бърз според мен а usb кабела още по бърз така че nokia си е nokia (yes)(yes)(yes):D:D:D
не може в една чиния да има 100 вида ястия така е и с телефона пък било то и инфра червен
блутота е мн по бърз според мен а usb кабела още по бърз така че nokia си е nokia (yes)(yes)(yes):D:D:D
Имам следния проблем с N96.След слагане на БГ меню не работи камерата,когато се натисне бутона на дисплея се появява следния надпис-НЕПОДДЪРЖАНА ОПЦИЯ.Най вероятно е объркан кода при инсалирането на БГ меню.Пробвах със смяна на софтуер но не стана.Ако някой има идея как да си разреша проблема нека пише.
-
- Регистриран: 11 дек 2009, 18:15
abe hora tozi telefon ima li 3 G ili tva gore na displeq mu e nqkaf senzor ?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Телефона има 3G и втора камера за видеоразговори.Отделно си има и сензор за осветеност.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport