C1-01
Re: Nokia C1-01
За 1 година телефона е 39лв, мен ако питаш по- добре си го направи за 2 години и си вземи 2700 за 49лв.
-
- Регистриран: 19 мар 2007, 13:39
Така е батерията е 800милиапмера, а това е най-отвратителният телефон в света! Чува се отвратително гадно докато говориш, много глухо ! Около теб всички чуват какво говориш, но ти не чуваш нищо, отзад се чува по хубаво отколкото отпред ! ОТВРАТ ! Не го купувай !
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
С тънкото зарядно ли е ? (beer)
Да. Специално при по-евтините модели от години Нокия слагат тънкото.
Привет, знае ли някой как да разкодирам C1-01 кодирам към М-тел. 0888 795-715
един от хърватските оператори го предлагат в предплатен пакет но кодиран за 35 евра с 10 евра за разговори но не си го взех по простата причина че тука в бг не знам дали ще минеш без минимална такса за разкодиране от 30 лв понеже е нов модел а дори и 50 лв не знам как става но има разни хакерчета нека помагат но предполагам че няма как да стане бе да мине през някои баш маистор
чесно казано маи нокия почва да се осира с телефоните си всички нови модели на нокия от среден клас са такива бози не се чува батерията не държи и тем подобни да не са си изнесали заводите пак в китаи или румънците и унгарците работят с ефтини части.... маи ще си търся батерики на старите телефони и няма да купувам постояно телфони
-
- Регистриран: 06 ное 2007, 14:26
Отидох да си купя друг телефон , само за разговори, за да не си пазя батерията на смартфона. Не ми хареса, че на най-евтините телефони с добра батерия, не мога да въвеждам дълги имена.C1-01 се оказа добър компромис и екстрите които има в повече ми харесаха. Недостатък е, че за слушалка и говорител се използва едно и също устройство и в шумна среда се чува по-добре отзад ако слушаш, обаче много добре се чува.Телефончето е добро и за МР3 плеер, ел. поща,радио и скайп даже тръгна на него.
-
- Регистриран: 08 авг 2011, 11:07
Здравейте. И аз си купих Нокия ц1 01 от глобул и имам дже техни менюта mu globul. Има ли как като го преинсталирам да се махнат тези две менюта, щото сега вместо 9 имам 11 менюта. И имам и една тема, палитра тяхна, която също не може да се изтрие. И как да го преинсталирам че не знам? От къде да си изтегля софтуера?
Съгласен съм с теб, много е дървена тази Нокия.