C5-03
Re: Nokia C5-03
най-лесно през ovi store - http://store.ovi.com/content/20924
или от
http://www.skype.com/intl/en-us/get-skype/on-your-mobile/download/skype-for-symbian/
или от
http://www.skype.com/intl/en-us/get-skype/on-your-mobile/download/skype-for-symbian/
-
- Регистриран: 31 мар 2011, 09:19
prez ovi mi iska registraciq a se ma4a 15 min i ne moga da se regna ... moje li da mi obqsnish ot kompa ili ot tela i kak stava parvo kakvo da pravq sled tova kak i taka ako moje da mi obqsnish
може и през браузъра на телефона като отвориш skype.com/m
-
wleznah i zarejda oshte
-
nqma li na4in da go swalq ot kompa i posle na tela direktno da se ka4i ?:)
A bateriqta kak e,darji li???
Моите впечатления от телефона са:
1. Батерията държи един пълен ден и малко отгоре при много сериозно използване, имам в предвид работа с приложения, GPS, интернет и други дейности, ако не се занимавате много с него изкарва два пълни дни без проблеми.
2. Дисплея е ок но на слънце е се вижда трудно.
3. Идеален е за навигация и браузване, Нокиа мапс с гласова навигация работи перфектно, картата на България е много подробна, WiFi е бърз, също и нета през 3G
4. Основен недостатък е малкото свободна RAM която има налична, от 128МБ по дефолт като го взех-20 свободни. Трябваше да направя разни трикове за да я увелича на 40МБ след рестарт(който правя през ден). Това се отразява на мултитаскинга и е дразнещо, но все пак това е много евтин телефон, офертата за подновяване на договора за година към Глобул на такса 9.90 беше 219.00 кеш и 279.00 на изплащане. Иначе не бих си взел смартфон с толкова малко РАМ, случи ми се веднъж да се затвори навигацията поради липса на свободна памет.
1. Батерията държи един пълен ден и малко отгоре при много сериозно използване, имам в предвид работа с приложения, GPS, интернет и други дейности, ако не се занимавате много с него изкарва два пълни дни без проблеми.
2. Дисплея е ок но на слънце е се вижда трудно.
3. Идеален е за навигация и браузване, Нокиа мапс с гласова навигация работи перфектно, картата на България е много подробна, WiFi е бърз, също и нета през 3G
4. Основен недостатък е малкото свободна RAM която има налична, от 128МБ по дефолт като го взех-20 свободни. Трябваше да направя разни трикове за да я увелича на 40МБ след рестарт(който правя през ден). Това се отразява на мултитаскинга и е дразнещо, но все пак това е много евтин телефон, офертата за подновяване на договора за година към Глобул на такса 9.90 беше 219.00 кеш и 279.00 на изплащане. Иначе не бих си взел смартфон с толкова малко РАМ, случи ми се веднъж да се затвори навигацията поради липса на свободна памет.
A ako e samo za razgovori,kolko dni???
И само за разговори да е не държи много. По принцип на третия ден батерията е на една черта:)
Ако е само за разговори го настройваш от двоен режим както е по дефолт да стане само на GSM мрежа, без UMTS и ще изкара 3 пълни дни според мен при това положение. Е, зависи и колко говориш де, може и пак два дена да те изкара.