E52
Re: Nokia E52
Привет бро :) Напълно съм съгласен с теб, аз ползвам Е52 от около 9 месеца и мога да кажа същото - телефона е наистина супер, много лесен за употреба и с мн функции. Преди него и аз имах Е51 който ползвах около година и бях мн доволен и от него (yes)
Здравейте, онзи ден си направих firmwar update на моята нокиа Е52 и след update-та всичко е наред, само като стартирам java игри и звукат им го няма независимо дали му даваш да е ON :). Някой да има подобен проблем и да има решение за него??? firmwar-а е v 052.003 датата е 29-окт.-2010 :)) Ще се радвам ако ми дадете идея как да го оправя !! Пробвах доста морафети преинсталл, рестарт бекъп не съм си направил за съжаление на стария firmwar.
imam edin vupros dali da si zema nokia e52 vtora ruka. naprimer tazi http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/0/727604/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC--nokia-e52
Ами взимайя ::) изглегда добре само я поразцъкай като е в твоите ръце преди да дадеш парите ;::)))
ili da zema nokia e51 koe e po-dobro
a tazi nokia e52 navi edition ima li problemi sus software da go nosa na serviz posle i dali izdurjat na izpuskaniq
няма проблем. Аз моят си го оправих :)))(woo);)
A kamerata kak e? Nali nqma aftofokus i kak snima na blizki i dale4ni razstoqniq i sa6to GPS-a barzo li namira signail? Mersi predvaritelno. :)
Невероятен апарат с чудесно подбран софтуер,имам го от година и направих пети ъпдейт без проблем.А и няма приложение след хака,което да не е тръгнало.Преинсталирал съм доста модела телефони от този и по-висок клас,но този си остава перфектен-като се има в предвид,че тарифният ми план е с включени 750 mb мобилен интернет и доста приложения като:skype.5 Email акаунта,Google и Google mobile са включени постоянно и GPS-а ползвам често.
A kolko mu darji bateriqta na razgovori???