E72
Re: Nokia E72
имали някой с следния провлем, когато изкарам мемори картата не завива когато се снима видео и обработва много бързо , също и при you tube ,а с друга по малка карта е ок при положение че е пълна
SPE6NO....zdraveite nqkoi moje li da mi dade Download za skype za Nokia E72...predpo4itam versiq Skype 4.2.0.169
v momenta imam instalirani dve v tela si no neiskat da tragvat "da se svarzvat",mislq 4e sig ne sa dobri ..oh nz ,zatva pomognete mi ..pls
v momenta imam instalirani dve v tela si no neiskat da tragvat "da se svarzvat",mislq 4e sig ne sa dobri ..oh nz ,zatva pomognete mi ..pls
Някой знаели програмка която да корегира това което пишеш на английски ? Имам предвид например ако пишеш СМС или в някой сайт ако напишеш нещо грешно то да ти го подчертае и да ти предложи вярната дума . Такак както са речниците за Мозила например .
Телефона е прекрасен,компактен ,практичен и здрав,
кажете,има ли опция ,за блокиране на входящите поваиквания от даден номер.black list..?
Предварително ,благодаря!
кажете,има ли опция ,за блокиране на входящите поваиквания от даден номер.black list..?
Предварително ,благодаря!
-
- Регистриран: 10 окт 2008, 15:14
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
здравейте моля ви кажете къде е хронометъра на тази нокия
благодаря ви
благодаря ви
Здравейте колеги, купувам оригинална батерия за Е72...(beer)
-
- Регистриран: 01 май 2011, 15:01
Наскоро си взех Нокиа Е72. Като цяло съм доволен, освен че тъпата 3G или GPRS на Глобул ме набута набързо 30 кинта още в началото, докато разбера да оправя настройките и изтрия всички точки за достъп. С писането на кирилицата ми стана ясно от коментарите досега, че ще чакаме ъпдейт за нея, няма начин.
На кутията пише, че е произведен в Унгария. На шибаната батерия, която често се налага да зареждам изписва, че е правена в Китай. Според следните кодове:
10 = Finland also 01 = Finland
20 = Germany or 02
30 = Korea or 03
40 = China or 04
50 = Brazil, USA, Finland or 05
60 = HK, China, Mexico or 06
70 = Finland or 07
80 = Hungary or 08
91 = Finland or 19
7-8 цифра на EMEI номера ми се пада 04, т.е. и самия телефон е правен в Китай. Дали е вярно или не това с тези цифри, общо взето не ме интересува, а важното е дали очакванията ми от този телефон са задоволителни. Обаче тъй като не съм доволен от батерията, бих искал да попитам следното: Има ли опция да върна телефона в Германос, откъдето съм го взел, а те да ми дадат друг нов, като разчитам на това, че са ме излъгали предварително, че телефонът е произведен (както пише на кутията) в Унгария, а по кода се оказва, че е правен в Китай? Т.е. да разчитам на другия, че батерията ще се окаже по-силна, защото според гаранцията май дефекти по батерия, екран и какво ли още не важат. Отделно съм го ъпдейтнал посредством вградения софтуер, което не е проблем, доколкото знам.
На кутията пише, че е произведен в Унгария. На шибаната батерия, която често се налага да зареждам изписва, че е правена в Китай. Според следните кодове:
10 = Finland also 01 = Finland
20 = Germany or 02
30 = Korea or 03
40 = China or 04
50 = Brazil, USA, Finland or 05
60 = HK, China, Mexico or 06
70 = Finland or 07
80 = Hungary or 08
91 = Finland or 19
7-8 цифра на EMEI номера ми се пада 04, т.е. и самия телефон е правен в Китай. Дали е вярно или не това с тези цифри, общо взето не ме интересува, а важното е дали очакванията ми от този телефон са задоволителни. Обаче тъй като не съм доволен от батерията, бих искал да попитам следното: Има ли опция да върна телефона в Германос, откъдето съм го взел, а те да ми дадат друг нов, като разчитам на това, че са ме излъгали предварително, че телефонът е произведен (както пише на кутията) в Унгария, а по кода се оказва, че е правен в Китай? Т.е. да разчитам на другия, че батерията ще се окаже по-силна, защото според гаранцията май дефекти по батерия, екран и какво ли още не важат. Отделно съм го ъпдейтнал посредством вградения софтуер, което не е проблем, доколкото знам.
Имам проблем, инсталирах ovi suite и pc suite, имам връзка между компютъра и телефона с USB кабел. Обаче тези две програми не правят връзка към телефона Е72, въпросът е защо, през My computer, си влизам без проблеми и мога да разглеждам всички файлове и дефакто рабирам че има връзка с кабел, обаче не мога да разбера защо програмите ovi suite/pc suite не правят връзка. Как да поправя това? Целта ми е да си изтегля нови карти.