E7
Re: Nokia E7
Nokia винаги е правела топ моделите си във Финландия или в краен случай в Германия. Този да е произведен в Китай ми се вижда много съмнително.
от днес М-тел го пускат в продажба. Видях го в един от бизнес центровете им и имаше лепенка че е произведен във Финландия. Дават го на изплащане от 55 лв. без ДДС за 24 месеца като в сумата влиза лизинга и пакета интернет от 512 мб..
Хареса ми телефона - солиден изглежда. Сглобката е много добра- слайда се движи перфектно. Нямам впечатления от софтуера
Хареса ми телефона - солиден изглежда. Сглобката е много добра- слайда се движи перфектно. Нямам впечатления от софтуера
Аз много се колебаех между този телефон, и HTC 7 Pro. В крайна сметка мисля, че HTC-то е по-добре.
Нокиата повече ми харесва като дизайн, но има два основни минуса, които не можах да преглътна - Симбиан и несменяемата батерия.
Нокиата повече ми харесва като дизайн, но има два основни минуса, които не можах да преглътна - Симбиан и несменяемата батерия.
Че кво му е на Симбиана, баси хората дет сте симбиана си е супер пак не виждам с кво превъзхожда Андроида Симбиан Анна например, но вие си знаете заблуждавайте се колкото си искате този телефон е невероятен и никой андроид телефон не меже да се мери с него!!!
Добре, защо хората, които харесват Симбиан, са толкова неграмотни?
интересува ме колко издържа батерията ?
Чета из чужди форуми, че държи по 1 2 макс 3 дена ?
Чета из чужди форуми, че държи по 1 2 макс 3 дена ?
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Симбиана има функции, които други телефони нямат.
Минусите са браузъра и специалните ефекти в менюто и в другите места.
Всичко си е като в компютър...
А и браузъра се компенсира с Опера и газ...
Минусите са браузъра и специалните ефекти в менюто и в другите места.
Всичко си е като в компютър...
А и браузъра се компенсира с Опера и газ...
[Quote]Минусите са браузъра и специалните ефекти в менюто и в другите места.[/Quote]
Да, точно, една ОС е само интерфейс и basic software.
Да, точно, една ОС е само интерфейс и basic software.
-
Е да там вече няма спор. иОС а е перфектен за сравнение с другите, но да не забравяме кой какви изисквания има :)
Може да има визулани ефетки ама да не е много полезен, пък може има много екстри разни, но с дървен UI . Така че всеки решава какво да ползва :)
Може да има визулани ефетки ама да не е много полезен, пък може има много екстри разни, но с дървен UI . Така че всеки решава какво да ползва :)
-
Е да там вече няма спор. иОС а е перфектен за сравнение с другите, но да не забравяме кой какви изисквания има :)