6100
Re: Nokia 6100
Еий,много як се оказа този телефон.Имам го от края на 2003 година.Отначало го ползвах като основен а началото на тази година и като втори телефон.С максимално натоварване,и яко ръчкане в началото,до ден днешен не е мръднал въобще.Тези дни вече батерията се скапа и даржи само един ден.Това ще му е първата смяна на батерия от началото до сега на този телефон.Просто невероятен и издражлив телефон.Нямам думи.Страхотен е...!:)
-
- Регистриран: 05 фев 2008, 14:06
koito misle 4e nokia 6100 ........ako razbera koi e toa ako razbera koi e toa she mu ..............
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
az ne mislq 4e 6100 e .......
модератор:apolon25
редактирал съм ви обидните мнения,
следващия път ще ви трия постовете ако продължавате така.
Тук сме за да си пишем приятелски а не да се обиждаме и нападаме кой телефон е смотан и кой не!
модератор:apolon25
редактирал съм ви обидните мнения,
следващия път ще ви трия постовете ако продължавате така.
Тук сме за да си пишем приятелски а не да се обиждаме и нападаме кой телефон е смотан и кой не!
telefona nqma gre6ka,ima6 predi takav,no go mahnah,i sled 1godina,pak si vzeh sa6tiq,prosto mi haresva mnogo,polzvam go kato vtori,nikav problem ne pravi idealen e:)))
Здравейте,имах преди такъв твлефон и бях много доволен от него,но падна в морето и естествено морската вода му......Сега искам да си взема нов,видях че само тук се продава такъв за 130 лв,но искам мнението ви заслужава ли си покупката при положение че телефона е 2002 модел и ще мога ли да намверя след време някакви аксесоари за него примерно батерия панели и т.н.Много ми харесва дизайна,а на мен екстри не ми трябват трябва ми само да има издържлива батерия,а той има такава.Въпроса ми е към всички,извинявам се че съм дал запитването си към naka_0494,объркал съм!Предварително ви благодаря.
Nokia 6100
Това е телефона който лично съм заключвал в блиндирана КАСА 50х50см забележете 170 килограмова и отвътре звъни!.........................има обхват................................................?!? Обхвата е уникален! Новите телефони с извинение са ЛАЙ*А.
страхотен дърт телефон.извадих го от нафталина и бачка като нов.за нищо не го давам.:D:D(yes)
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
определено много рядко се среща подобно качество