Моя го купих чисто нов преди година и нещо. Проблеми не съм имал, само установих следните особености: Изчезна му възможността да настройваш влемето за излизане от зададен профил на звънене. Т. е. трябва да го направиш от първи път преди влизане в профила, иначе не сработва. 2. Два три пъти се случи сим-картата да прави лош контакт и се появява надписа Сложи сим-карта. Това предполагам е поради калпавото закрепване на сим-картата, променено в сравнение със серията 5110-6210-7110. 3. Неприятно е, но звука при разговор май отстъпва на някои други марки телефони. 4. Има някои екстри като кратко записвне на говор, хронометър и гласови команди. 5. Като недостатък се явява липсата на кабел за данни. 6. С обхват и сигнал не съм имал проблеми, при едно деление може да се проведе макар и трудно разговор. 7. Радиото има перфектен обхват. 8. Батерията му държи 7-8 дни без да се изключва през нощта. Като цяло за парите си телефонът не е лош.DefaultUser написа: ↑24 юли 2005, 17:28telefon4eto e super! nov 6te si kupia, ama tozi ne go davam. struva mi se 4e shte izdarji ve4no ;-)))
6510
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Nokia 6510
Аз си купих такъв преди доста години (не помня точно, но струваше 600 лева). Преди него ползвах Nokia 8210 друг култов телефон :) Мога да кажа, че не съм имал никакви проблеми с него. Телефона го подарих на майка ми, която все още го използва без проблем. Батерията наистина държи доста време, около 7-8 дни. Прав си и за звука в слушалката, наистина е малко тих и на по-шумно място трудно се чува. А пък радиото си беше голяма гъзария по онова време ;) Общо взето доста добър за времето си телефон...
И аз много му се кефих преди на тоя телефон, всичко давах за него. Ама и сега не е за изхвърляне просто много остаря, ама иначе ми напомня за миналото :)
Телефона е много свестен, говоря с него с часове и нямам никакви проблеми. Звука не ми е слаб, защото си го увеличавам всеки път от бутоните при разговор, а относно връзката с PC това не е никакъв проблем, ползва се Irda и чрез програмата Oxygen Phone Manager II v2.8.5.2 се качват мелодий и логота, прави се backup на телефонния указател и всичко необходимо. Телефона е на 6, много съм доволен!
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Nokia 6510
Super dobur model e tova! Polzvam go ot 5 godini. Navurtql sum nad 600 chasa i si bachka kato nov.
-
- Регистриран: 08 юни 2007, 01:29
Telefona e mn dobur!Imam takuv ot 2003 godina i e na 560 chasa razgovori,raboti bezproblemno,bez nikakvi remonti i e s originalnata bateriq....koqto durji okolo 1 chas razgovori,no tova e vupros na 15 leva....mn sum dovolen!