8910i
Re: Убийствен
в ebay може да се намери нов за 200-230 USD с включен транспорт
Re: Nokia 8910i
Mislq 4e tova trqbva da e telefonut na vsi4ki vreme.Imam go ve4e dosta godini daje ne znam kolko to4no.Nqma kamera nito display koito da e s mnogo cvetove no izpulnqva vsi4ki moi o4akvania puk i izglejda stilno
-
- Регистриран: 05 май 2008, 03:30
tova e naistina straxoten telefon,no saglasete se 4e sumi ot porqdaka na 150-200 lv sa neseriozni.Ina4e polzvax 8910 no samovolnoto mu otvarqne v djoba mi me drazne6e i go prodadox.sega iskam da si vzema 8910i no iskat prekaleno mnogo kinti za 5-6 godi6en telefon.
Nokia 8910i
НАЙ СТИЛНИЯ и УНИКАЛЕН ТЕЛЕФОН ОТ НОКИЯ ПРАВЕН НЯКОГА
Телефон само за ценители!
Телефон без никакви глезотий в него!
Вечния телефон към които винаги е имало интерес и ще има за напред!
ТЕЛЕФОНЪТ КЛАСИКА!!!
Телефон само за ценители!
Телефон без никакви глезотий в него!
Вечния телефон към които винаги е имало интерес и ще има за напред!
ТЕЛЕФОНЪТ КЛАСИКА!!!
Прав си за всичко. Единствения проблем е, че вече почти не са намират запазени оригинални 8910i. В ebay всички са китайски рециклажи с пластмасови вместо титаниеви панели.
Nokia 8910i
за обяви ползвайте борсата!
edit: Marseille
edit: Marseille
Имам я!Обаче съжалявам-вечно моя си е!Купих я от Германос-2003г. за 1549лв.,а ми излезе 1700 с лихвите към един познат,защото взех 1000 назаем.Просто не можех да задържа толкова пари накуп сам.И просто няма как да го дам сега за 100-на лева.Смешно е.Иначе е страхотен телефон.Добре си се спрял на него.Няма екстри,но дизайна...Още щях да го ползвам,ако на 5-тата година дисплеят не бе започнал да се губи от време на време.
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
НАИСТИНА МНОГО МНОГО СТИЛЕН ТЕЛ.
Не съжалявам,че съм си я купил.Ако някой е останал с това мнение от написаното по-горе от мен.Как да съжалявам?Това беше,е и винаги ще бъде един страхотен телефон.Съжалението беше към потребител,който искаше да си купи подобен за 100лв.А не,че аз съм си го купил някога за такава сума.Даже напоследък,след като Нокия скоро не е вадила нищо ново в 8-ма серия,а на мен ми омръзна Широко голда,обмислям да извадя от "кашоните" същото това черно готино телефонче и въпреки дефекта в дисплея,да го ползвам пак известно време.Той си е класика,а и вече е много рядък.Така,че...!