C7
Re: Nokia C7
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?37288-Folder-Play.v1.8&s=1554d176ca41a17bf454fcc5fa95529c
Пробвай от тук че не се сещам от къде го дръпнах.
Пробвай от тук че не се сещам от къде го дръпнах.
"Сертификат с изтекъл срок" - така ми изписа след като тръгна да се инсталира
Сертифицирай си го и тръгва без проблем
Благодаря за линка. Много е полезен!
-
- Регистриран: 08 окт 2009, 20:36
"Разни хора ,разни идеали" Мисля да си взимам такъв телефон , изглежда добър ,но ме съмнява камерата без автофокус как ли ще излизат снимките. Ако може някой да покаже 2-3 снимки в различни среди как снима камерата със настройки по дефаут.
Чудесен телефон !! :) Скоро смених моята Е52 за C7-ца и съм приятно изненадан :P Много е удобен за ползване, лесен е и изглежда невероятно :) (мое мнение) .. Когато го вземеш в ръка, се усеща класа, направен е много добре :P Общо взето седмица вече мина и нито е забивал нито е имал бъгове, НИЩО !! :)
-
- Регистриран: 04 май 2011, 23:27
Днес баща ми ми взел такава :( аз исках ББ !!!!!! Сега го разучавам това чудо, което дайе не е БЯЛООО...:D(angry) Снимките не ми харесват изобщоооо,нито видеото. Добре, че само говоря....
Телефон: Нокия С7
Експлоатация : 4 месеца
Впечатления:
(+) Много добра изработка;
(+) Не съм се сблъсквал с бъгове и дефекти до момента (закупен от Виваком, без договор);
(+) Навигацията е на ниво и работи много добре;
(+) Камера се справя отлично със снимки и видео! Видях, че някои недоволстват от камерата при слабо осветление?!?! Да, така е, но ако искате да имате перфектни снимки - купете си професионален фотоапарат.
(+) Разнообразни приложения, достъпни чрез Нокия Ови и други сайтове (например www.n8fanclub.com , тук всичко е безплатно);
(+) "Нокия Социални" и пощенски клиент;
(+) С ФМ Трансмитъра забравяте за дискове и флашки - слушате музика в колата(и не само) директно от телефона;
(-) Браузъра е под всякаква критика;
(-) Плей'ра има нужда от подобрения;
(-) Копи, пейст и опцията за подреждане на менюта имат нужда от подобрения;
(-) Последният минус е най-дразнещият за мен - липсата на ъпдейт който според Нокия ще оправи изброените от мен минуси! Ъпа "Анна" трябваше да се появи в първото тримесечие на годината, а такъв все още липсва или не е достъпен за България! Направих запитване към Нокия - "Изчакайте"...
В заключение ще кажа, че телефона въпреки всичко си е много добро и за 250лв по-малко (Н8) предлага почти същите неща.
Експлоатация : 4 месеца
Впечатления:
(+) Много добра изработка;
(+) Не съм се сблъсквал с бъгове и дефекти до момента (закупен от Виваком, без договор);
(+) Навигацията е на ниво и работи много добре;
(+) Камера се справя отлично със снимки и видео! Видях, че някои недоволстват от камерата при слабо осветление?!?! Да, така е, но ако искате да имате перфектни снимки - купете си професионален фотоапарат.
(+) Разнообразни приложения, достъпни чрез Нокия Ови и други сайтове (например www.n8fanclub.com , тук всичко е безплатно);
(+) "Нокия Социални" и пощенски клиент;
(+) С ФМ Трансмитъра забравяте за дискове и флашки - слушате музика в колата(и не само) директно от телефона;
(-) Браузъра е под всякаква критика;
(-) Плей'ра има нужда от подобрения;
(-) Копи, пейст и опцията за подреждане на менюта имат нужда от подобрения;
(-) Последният минус е най-дразнещият за мен - липсата на ъпдейт който според Нокия ще оправи изброените от мен минуси! Ъпа "Анна" трябваше да се появи в първото тримесечие на годината, а такъв все още липсва или не е достъпен за България! Направих запитване към Нокия - "Изчакайте"...
В заключение ще кажа, че телефона въпреки всичко си е много добро и за 250лв по-малко (Н8) предлага почти същите неща.
И аз чакам ъпдейта с нетърпение, поне браузъра да се пооправи, че наистина е ужасен. Добре, че поне операта е перфектна
-
- Регистриран: 04 май 2011, 23:27
Еее, добре де! Аз нищо, че недоволствам-така или иначе ще си го ползвам (какво да го правя:D-искам-не искам..това е положението).