C7

demi_maksa
Регистриран: 10 май 2011, 01:59

Re: Nokia C7

Мнение от demi_maksa » 10 май 2011, 02:26

Zdraveite! :)
Iskam da popitam dali nqkoi ot vas se interesuva ot barter za NOKIA N97 MINI S VUZMOJNOST ZA DOPLASHTANE OT MOQ STRANA!?
Telefona e zakupen ot mtel na 6meseca, polzvan izkluchitelno vnimatelno, ne kodiran, pulen komplekt - kato nov!
Kogato kupuvah tela imah vuzmojnost da vzema i nokia n8 i dosta androidi no prosto mi trqbvashe smartfon s hardoerna klaviatura, tova beshe osnovniq mi kriterii ( prosto razlikata v odobstvo po vreme na pisane i surfirane v neta e ogromna puk i v dosta drugi prilojeniq klaviaturata pravi boravenoto s tela dost po lesno i prqtno)!
Prosto sega izleznah v 5mesechna otpuska i sega moga da si pozvolq iscqlo senzoren telefon, za tva koito ima interes da pishe?
PS:v V deistvitelnost tela e polzvan samo okolo 3meseca!

Severushka
Регистриран: 04 май 2011, 23:27

Мнение от Severushka » 11 май 2011, 20:09

Такааа....сега след няколко дена и аз да се включа с 2 тъпи въпроса(blush):

1. На основния екран имам 4 човечета(изобразяващи любими контакти-за бързо набиране)- много ме дразнят и не мога да ги махна!!!(angry) като цъкна на някое м дава само "Proceed with call?" yes or no и това е - други опшънс няма

2. Втория въпрос го забравих, докато писах 1. хаахах:D

Като се сетя-пак ще пиша:D

Severushka

Мнение от Severushka » 11 май 2011, 20:14

Хах! Сетих се бре! такааа (даже още 2):

1. Защо тапетът се сменя сам през няколко часа?
2. И защо като го наклоня хоризонтално(телефона), не заема и дисплея такава позиция, а си стои накриво :D

Та...мнения от по-знаещите?

Symbian__
Регистриран: 06 фев 2011, 18:13

Мнение от Symbian__ » 11 май 2011, 22:23

Severushka, относно 4-те човечета - това за 4 контакта, с които най-много например говориш и можеш да си ги сложиш там като добавиш конткат .. ако не искаш просто не го активирай :) Относно дисплея - акселерометъра тоест смяната на посоката на дисплея на хоризонтално става само ако го наклониш наляво тоест ако го обърнеш наляво, надясно не става .. чакай че забравих др ти въпрос :D :D

jivko_i
Регистриран: 11 май 2011, 23:07

Мнение от jivko_i » 12 май 2011, 00:59

(angry)Здравейте, да споделя и аз мнението си за гореспоменатия Ц7.
Имам го от точно 5 дни говорил съм има няма общо 5 мин. и от 2 дни е в сервиза!!!:S
Още след като го изкарах от кутията тъча започна да се ебава,след многократно заключване и отключване на клавиатурата сработваше, след което престоявайки известно време пак същото парче.... и така 3 дни!!!
Забравих да отбележа ,апарата е закупен чисто нов от Германос.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 12 май 2011, 07:15

това е уиджет, който може да се махне като всички останали. може и да се редактира и да се сложат други контакти за бърз достъп.

Severushka

Мнение от Severushka » 12 май 2011, 20:25

да де, ама поне да можех да ги заместя, а то не мога да открия как да си реплейсна с други контакти например....(знам, че съм малко русолява, ама....
)

а за съфорумника, който забрави другия въпрос-:D : ами наляво де и пак не се променя :| нещооо не е както трябва, ама да видим:D

Severushka

Мнение от Severushka » 12 май 2011, 20:27

Ох, Живко, и твоята не е лесна...

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 12 май 2011, 21:22

Редактират се от списъка с контактите.Избираш си контакт Опции-Добави към предпочитани появява се звездичка пред контакта и ти се появява в уиджета.Махаш го по същия начин с Отстрани от предпочитани.
Уиджета се маха като си задържиш пръста върху него и ти излиза меню с Отстраняване.
Относно завъртането на дисплея:Настройки-Телефон-Настройки сензор-Управление със завъртане-отметка на автозавъртане дисплей.
Може да има разлики с С6 съм.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Severushka

Мнение от Severushka » 12 май 2011, 22:47

Така: да започна отзад напред- Влизам в SETTINGS- PHONE SETTINGS-MISC SETTINGS(най-долу)-Motion Sensor Function Select и там вече има последни 3 опции:
-swing to next wallpaper
-swing to next music
-swing to next channel

няма други опции т.е. за сензора-ничево! :(

Имам чувството, че това моето чудо е сглобена играчка и не е стандартната NOKIA C7, която си имате вие.(само да отбележа, че е от Китай(blush) нали знаете моряците понякога обичат да купуват евтина техника оттам).

Същата работа и с контактите. Като избера контакт-няма опция подобна на "add to favourites", има само "add to blacklist"

Ааааамахааа накрая като ги хакна всичките контакти в черния списък и ще мирясам(angry) :D

(п.с. ейй хич ме няма):D

Отговори